Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 23, 2013

setelah berbulan bulan akhirnya aku kembali berblog semula.

dah lamaaaa gila aku tak menaip sepatah entry
nak kata bz memang la
nak kata tak bizi kadang kadang aje
nak kata malas sememangnya la
haha

perkembangan aku
dah semakin membulat
lepas aje stop bf emir zhafran
badanku bagai mak gajah yang sedang membesar bagai johan
haha
berdepot ko tau
semua orang tegur
sob sob sob

perkembangan baba fahmi
still kurus dari awal perchentaan sehingga anak dah besar panjang
hahaha
heran aku
berat baba tak naik naik
hari hari bagi makan
hari hari kasi supplemen
tapi tak naik naik
tsk tsk tsk

perkembangan emir zhafran
uish
si cilik itu sudah banyak vocab
kadang2 bahasa parsi pun dia campur adukkan
hahaha
best melayan karenah dia
tapi kalau keluar ke mana mana
feelnya nak berjalan dan berlari aja
sampai satu hari kat jasko
dia hilang dari pandangan kitaorg
giler ko
rasa nak tercabut jantung aku
babanya tengah pilih donut j co
tetiba aje zhafran hilang
giler cuak kitaorg
sekali rupanya dia masuk dok membuas dalam kedai donut tu
perghhh
bila aku kejar dia
siap lari sambil ketawa terkekeh kekeh
aduhai anak

perkembangan rumah
aku dah beli rumah
tapi idoklah banglo
teres cikai biasa aje
tapi aku ambek corner lot
nasib baik rumah tu aku mampu milik
harga 192 000
stat tahun depan memang muflis la aku
rumah dah tolak seribu sebulan
gile ko
hahahaha
tapi tak pe
aset itu penting

rumah yang dah siap tapi CF lom dapat.tak sobar nak masuk dan decorate rumah dgn hebat dan dasat.hahahah


cukup lah muqoddimah buat setakat ini
lain hari kita bertemu lagi
hahahah

Isteri Incik Fahmi =p

3 comments:

Fizah said...

cantiknya rumah dia..=)

Fizah said...

haha baru pasan..deko dgn hebat dan dasat? wow seronok nk dgr nih...

♥ ROS ♥ said...

Wah hebatttt... Cntik rumah..mcm umah ros jgak,,tp ros dua tingkt..ekekekke... Nak exercise naik tanggo :p