Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 11, 2011

cloth diapers

aku dah beli cloth diapers dah lama
tapi beli hanya 5
time tue ada satu website tue buat sales
so autumz punya CD RM 119 sahaja
kalau beli satu adalah RM 33

serius
aku suka beli online
its more cheaper!
kebanyakan barang barang zhafran aku memang beli online

first time pakai CD to zhafran
memang leaking
sebab aku tak reti camna nak handle
then,second try memang BEST!

kain sangat lembut
kat lapisan atas tue memang kering
cuma insert yang dalam je basah
cuma zhafran tak bleh pakai 2 insert sekaligus
mesti akan leaking

bila ko pakai CD
tak perlu nak pakaikan baby seluar
aku jahil
pergi pakaikan seluar plak kat zhafran
dah macam ape je aku tengok
:p

so bila pakaikan CD tanpa seluar
baru CHANTEK!
lagipun aku beli CD semua bercorak
so nampak lah macam zhfaran pakai seluar pendek

so far memang ok
dan CD tue memang tak panas
then perkara kedua
JIMAT!
serius
selalunya pampers zhafran akan habis dlm masa seminggu
since pakai CD
dekat 2 minggu baru pampers zhafran habis

since aku masih lagi bergelar HOUSEWIFE "bergaji"
memang seronot pakaikan CD kat zhafran
sebab ada masa nak basuh,bilas dan sidai
ayuh kawan kawan
jimatkan bajet anda dengan memakai CD kat anak anak anda

pesanan dari aku =p
zhafran wears CD
dia sangat selesa
:)


Isteri Incik Fahmi =p

4 comments:

Noli said...

wafa pon pkai cd..mmg jimat..

~YUN~ said...

dear,kalau pakai CD,satu hari bape kali tukar?

Gift N'Favor said...

setuju, CD lebih menjimatkan! saya bermula dgn 5 keping CD dan kemudian saya tambah sehinggalah sekarang ada 25 keping CD. Dan nak tambah lagi sbb terpikat dgn design2 baru ni...ehem ehemm..saya rasa minimum kena ada at least 20 keping baru betul2 jimat (jimat air - untuk basuh)...

Myzah said...

i'm selling CD for great prices. RM 25/pcs. Klau minat boleh tengok kat facebook/maizah.