Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 27, 2011

berpantang

 ada orang cakap tak best sungguh kalau berpantang
bagi aku
aku suka pulak berpantang
sebab aku macam tak la ketat sangat berpantang
seminggu bersalin aku dah ke butik anakku
membeli barang barang emir
:p

mulanya ada appointment doktor kat KMC
then dah alang alang
singgah la kejap cuci cuci mata
tapi aku berjalan macam siput la
siap kena ampu lagi perut
time tue perut mmg membulat lagi

kendian
hari ke 20
aku keluar ngan kawan baik aku plak
ke pekan rabu nun
hahaha

aku syok berpantang sebab boleh jaga makan
kalau dulu time pregnant kemain suka aku makan
mengalahkan jin hutan
tapi bila dalam pantang
aku berpantang betul betul
alah kau
aku just jaga pemakanan aja

masa dalam pantang
part yang tak best bila suami jauhhhh di mata
laki aku kan kerja
so dua minggu sekali baru balik menjengok bini dan anaknya
part tue palinggg sedih

bila dia nak balik ke melaka semula
perghhh
makan dalam siot
menangislah aku seekor diri bila terkenangkan suami jauh di sisi
hahaha

bila dah dapat balik melaka pada hari ke 26 berpantang
perasaan nie hanya Allah yang tau
best gila kot
hahahaha

dan akhirnya aku menghabiskan sisa sisa pantang di rumah sendiri iaitu di melaka
:)

sekian cerita berpantang :p

Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

PutriesNoora said...

sy dtg n follow sini..comel emir!=)

armouris said...

lagi info tentang berpantang di SIHAT SELALU - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang