Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 1, 2011

menyepi?kesepian?sepi?haha

aku telah menyepi buat beberapa minggu
kerja berlambak di sekolah
aku sempat berceloteh di FB aja
bila on blog
hilang idea

sejak pregnant nie
tahap kemalasan aku menggunung tinggi
semua benda aku malas nak buat
part yang paling malas
nak tangkap gambar
perghh
bencinta aku nak tangkap gambar
sedar diri dah gemok
so bila tgk gambar diri sendiri
rasa mcm
oh my god
manusia atau gajah?
hahaha

sekarang dah masuk 33 minggu
masih cargas macam biasa
sempat mengejar student ponteng kelas
sempat bersuara komando
tugas tetap tugas
insyallah
moga moga anak ini tegas orangnya
:p
tatapi
semalam aku adalah saket orat ko tau
aku ingatkan dah nak terberanak
rupanya sendi aku dan orat aku cam sengal sengal udang gitu
maka telah diberi obat oleh doktor
dan sekarang sengal sengal itu masih tinggal sisa sisa

persiapan baby dah ready
cuma aku belum beli bengkung
dan jamu bersalin
dua perkara yang belum langsai

dan disebabkan masalah yang tidak dapat dielakkan
aku memang akan meneran di GH sahaja
sob sob sob
oh ya
sepanjang mengandung
aku tidak mengalami masalah yang dasat dasat
cuma aku fikirkan masalah kewangan

aku beranak bulan posa
dah dekat dekat nak raya
raya pulak nak pakai banyak duit
sebab nak travel jauh
melaka-kedah-kelantan-melaka
so banyak ongkos diperlukan

bulan 9 pulak road tax kereta expired
tayar kereta pulak kena tukar
celah celah tue pulak laki aku nak konvo
memang banyak expenses untuk bulan 8 dan 9

so terima hakikat
dan bertekad di dalam hati
bertawakal kepada Allah
semoga perjalanan meneran aku lancar selancarnya
di GH nun
amin




itu sahaja buat kali ini
berdebar dan tidak boleh membayangkan hari due date yang bakal menyusul
tidak lama lagi
ohhhh jantungku bergetar lajuuuuu
daaaa




Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

alyna ali said...

aritu aku saket perot gila2.ingatkan nk beranak jugak..rupanya nk berak.sadis sunggoh

lynadabesh said...

salam...

gh pon ok layanan dia...
sy bersalin kat gh jer