Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 7, 2011

dah 8 bulan setengah

dah nak dekat tempoh due date
persiapan fizikal?
masih cargas macam biasa
TATAPI
aku mengalami sakit urat sendi kat belakang yang maha hebat
dah 2 minggu aku sakit urat
pergi klinik doktor kasi ubat urat
bila ubat dah habis
aku macam...
hish
takkan nak repeat makan ubat urat ja
kang bahaya pulak kat baby

so aku bertekad pergi mengurut
bukan urut kat perut
tapi kat pinggang
memang nenek nie mak bidan
jadik
aku konpiden sikit

bila dah selesai mengurut
nenek tue cakap
jangan usik kat tempat yang aku sakit lepas dia urut
ternyata
kurang sikit sakit urat aku
hepi hepi sebab berkesan

aku kan selama nie senantiasa cargas
sekali sakit urat mai
perghhh
menyengat!

harap harap esok aku akan kembali seperti biasa
hari nie aku tak pergi sekolah
memang nak berjalan pun tak larat
tapi digagahkan jugak drive sendiri untuk pergi mengurut

sekian...

aku felik kenapa la ada orang sanggup buang bayi
sedangkan time peknen punyalah susah menyusung janin nie ke sana ke mari
ditambah dengan sakit sakit
hish
tergamaknya manusia yang membuang bayi itu

sekian!

 Isteri Incik Fahmi =p

1 comment:

Salmia said...

due bulan puasa ka kak shalin?