Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 23, 2011

kerja yang berlambak

Orang time time kritikal dok tunggu hari nak beranak
makin dekatkan diri dengan Allah
atau amalkan surah maryam atau yusuf
aku?

membizi bagai nak pecah kepala
ko ingat kerja cikgu senang ke sekarang?
oh tidak sama sekali
percayalah
dan sesiapa yang mengalami kerjaya ini
pasti akan mengangkat tangan tanda bersetuju dengan aku
=>

kalau aku tak kental
tak cargas
makan buleh tersungkur dalam profesion ini
serius!
tapi demi minat dan cita cita sejak berumur 6 tahun
aku kena hadapi
demi menyahut cabaran wawasan 2020
aik~
tentiba
haha

aku kurang masa untuk diri aku
kurang masa untuk beremosi apatah lagi menangis
ketawa juga tak sempat
eh ye ke?
sempat sempat
cuma nak fikir sakit bersalin camne
adakah Allah ampunkan dosa dosa aku
dosa sesama manusia
aku memang tak sempat untuk muhasabah diri
serius
kekangan masa yang terhad membuatkan aku terpaksa kurangkan masa untuk berehat


tapi aku yakin
baby ini juga kuat
kalau baby ini tak kuat
memang dah lama aku jatuh sakit
ini makin cargas pulak time time akhir pregnancy
al felikun

part yang tak best
bila bizi semedang
aku dah makin kurang untuk makan
akibatnya
estimate berat baby adalah 2 kilos sahaja
oh~how small are u my little caliph!
bondanya pulak
bagai mak gajah yang sehat sambil menari nari makan tebu
hahahaha

harap harap
baby adalah up to 2 kgs lah
sebab kuturunan aku dan pak cik kurus
semuanya 3kgs and above
risau pulak aku dibuatnya

patutla terasa macam cargas
rupanya perut kecik aja
baby pun kecik
semoga anak ini sehat
sempurna sifatnya
dan comel macam anak omputih yang bermata biru
oh~
verangan

sekian
menghitung lagi 3 minggu untuk menatap wajah kesayangan hamba
hihi

 Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

Noli said...

hehe..comeyy..tapi tak thn nak bermata biru tuh..hihi...takpe..sume bakal2 ibu berangan...

take care yer..sm2 la kiter menunggu hari ;)

Noor Azwa Abdul Wahab said...

aku setuju..bukan mudah jadi cikgu. weh moga selamat besalin..antara kita 0-0..