Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 11, 2011

sungguh beremosi ketika mengandung

sejak mengandung nie
asai tengok benda yang sedih
pasti aku stat nangis dulu
coiii betoi la
haha

yang lawaknya
minggu lepas aku ke terengganu
kawan baik aku kawen
then si suaminya memang seorang yang sensitip
pabila suaminya bersalaman dengan ayahnya
tentiba si suami kawan aku menangis teresak esak

gila pilu aku tengok
dan secara tidak sengaja
aku sekali termenangis di situ
hahaha

dan adegan aku mengalirkan air mata
disaksikan oleh kawan aku
apa lagi
mulalah dia ketawakan aku secara terbahak bahak

soalan dari kawan aku
"kenapa hang menangis?"
"apa kaitan bukhori (suami kawan aku) dengan hang?"
sungguh memalukan
hahaha

dua hari lepas
suami aku dapat kerja
setelah dua minggu temat pengajian degree
cer ko tengok laki aku
bukan main lama dia belajar
hahaha
akhirnya...selesai juga

then aku teman dia interview
serta merta dapat kerja
dan menangis aku di situ
pabila dia berkata
"nie rejeki baby"

kendian
adik ipar aku akad nikah
aku pulak yang menangis
walhal bukan aku yang kawen
yang si adik ipar aku
rilek semedang
aku plak terober

tengok imam muda
kesah di penjara
tersedu sedan aku menangis
nak nak time imam muda tue menangis bila sorang banduan doakan dia
macam aku plak si mak kepada sorang imam muda tue
bertapalah aku yang ober
hahaha

banyak lagi adegan aku menagis tanpa sabab musabab yang kukuh
dulu idaklah aku menangis secara begini
al felikun betul lah
hahaha

korang yang mengandung
adakah simptom anda seperti aku?
katakan di sini
hahaha


Isteri Incik Fahmi =p

3 comments:

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Sama!sgt sng menangis...suami lupa bli minyk msk kt kdai pun rs dh sedu sedan thn air mata..konon suami dh x syg.haha..

~YUN~ said...

shalin,yun pn sama je..emo sungguh,lagi2 kalau tgk tv,.hubby pn pelik nape nk nangis,pas2 hari tu beriye nangis teresak2 bc novel..nasibla hubby keje,kalau x mau die gelak tgk bini die nangis sowng2..hehe!

HANIDIYU said...

mmg cm gitu.. aku lagi la teruk.
ms pregnant, tgk upin ipin episod opah demam pon leh nangis beria2. hahhaha.