Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 9, 2011

membasuh baju baju baby

misi hari sabtu yang lalu
bangun pepagi buta terus on washing machine
semangat nak membasuh baju baju baby
haha
semuanya kaler hijau dan putih sahaja
membangun bersama islam katanya
:p
 ini pulak cloth diapers
pak cik kurus yang sidaikan
aku malas nak keluar rumah
panas gengiler sabtu yang lepas
 ini bukan kereta ya
bukan juga mainan untuk baby
ini adalah bag khas untuk baby ye
semua dah siap di paking
dan nak letak dalam kereta
bersedia untuk melahirkan
hahaha
:p

barang yang belum beli
-set bersalin
-nursing bra lagi 2
-tilam baby MIL aku cakap nak kasi
-breast pump yang mahai betoi harganya
-stroller
-car seat

yang lain lain semua dah settle
bajet setakat nie
tak sampai 2k

alahai anak...
untungnya kau
moga jadi anak yang soleh
amin
 
Isteri Incik Fahmi =p

6 comments:

mama_afiq said...

waa shalin.. da siap basuh n packing tu.. best2... kite xcomplete pun lg brg2 nye.. ne jeles ne.. harus pujuk hubby p complete kan cpt2... EDD kt dekat2.. klo dekat blh dok katil seblh2 hehe

~Yun~ said...

waaa..siap da basuh semua,snok tgk.. =)

beg baby tu sgtla comelss!!suke2!!

my note said...

bestnyer tgk.... dh hampir siap semua nya...

mommie yuyu said...

bestkan basuh baju kecik2 ni..sambil berangan2..yuyu dh lama siap basuh..semangat

b.E.L.L.e said...

best kan basuh baju baby..terasa mcm baby dh kua je dr perut neh..hehe..btw, saya folo blog kamu.. =)

ellisya said...

wahh...sronoknye..dh settle semua..
hurm..tak sabar nk basuh baju baby gak..hehe..shalin beli cloth diapers tu bape elai ek?