Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 16, 2011

dah scan baby

bila kata dikata
janji pasti dikota
haha

semalam aku dan sang suami pergi scan
nebes tak terkira
haha

then bila scan nampak lah baby aktif
gerak tangan
goyang kaki
comel comel

kepala
mata
hidung semua ada
kakinya panjanggggg
sebijik macam laki daku
:P

time mula mula scan
aku terus tanya jantina
doktor cakap
sabar...
tengok dulu sifat baby
hahaha
gelojoh pulak mak enon nie

sekali cek cek
akhirnya
baby adalah lelaki
Insyallah
hehehe

aku suka
laki aku kuciwa
hahaha
dia kan berangan nak anak perempuan
tapi tak per
laki aku dah janji
kalo anak lelaki dia yang akan didik
terbaik
haha

berat baby adalah 465 gram
berat aku?
84 kg
hahahaah

tapi doktor cakap
uri masih di bawah
if ada pendarahan berlaku
cecepat ke hospital
dan jangan sesekali pergi mengurut
untuk naikkan uri ya puan puan
bahaya okay


 my baby boy :)))

bangun pagi pagi
terus rasa ceria dan seronot yang teramat
sebab pergi scan semalam
hahaha
 
Isteri Incik Fahmi =p

10 comments:

mommie yuyu said...

yey!geng la kiya baby boy

~Yun~ said...

wa..baby boy jugak ye..rmainya baby boy thun ni..hehe~

mama_afiq said...

yeay! kite geng ye... baby boy... nnt ramai2 main gusti2..hehe...

amElyn said...

alhamdulillah.
we both nak baby boy juga!!
tapi kalau dapat girl pun suka jugak!!! =)
all the best!

amElyn said...

alhamdulillah.
we both nak baby boy juga!!
tapi kalau dapat girl pun suka jugak!!! =)
all the best!

my note said...

wah... dh ader hero..

cik puan jihan said...

wee~~..baby boy tahniah..semoga baby n mommy sihat..;)

harzharun said...

ok...bkn i sorang blogger comel yg berat lebih 80kilo!...
sekian..

hehe..lama x tegur u kan...

Wanie Nasir said...

hi mommy to be.boleh gang la kita.saya juga akan dapat baby boy.yeah hidup BLUE! ramai jugak yer yang akan dapat baby boy tahun ni..

^^mrs.deana^^ said...

wahh excited noqs!!congrates dpt bby boy!!