Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 22, 2011

lebih mudah shoping barang baby via online!

hari nie kan aku MC
then aku dah berhasrat nak shoping sikit lagi barang baby via online
aku rasa lebih jimat
mudah murah dan aku tak letih berjalan ke hulu hilir

hasilnya
aku membeli cloth diapers
aku rasa sangat murah kalau nak di compare kan beli sendiri
duit minyak kau habis
kau penat
dan nan ado offer
kalau via online siap ada package ngan offer
its cheap!

aku beli cloth diapers jenama autumz
mak aku mmg melarang keras aku pakaikan diapers untuk newborn baby
so itu yang aku beli cloth diapers

then beli botol susu lagi satu yang 9oz punya
hari tue aku terbeli yang 4 oz
jadiknya kene repeat beli yang besar satu lagi
cukup lah ada 3 jer kan

lagi..beli nursing bra saiz paling besar
hahahaha
nama lagi nak menyusu
dah tue kau tak ingat ko punyer tut mengembang?
so better beli saiz besar
hahaha

kendian beli neck pillow, pencuci botol susu perisa oren.he he he

jumlah adalah RM 300

kesan
menipis kad kredit aku
sib bek gaji aku kamis nie
so kena lah bayar semula
kalau dak
mampos kene leter dengan pak cik kurus
sebab asik membeli aja

oh ya
sila lah refer website nie
aku rasa sangat murah kalau nak dicompare kan dengan website yang lain

http://www.babycaremalaysia.com

selamat bershoping kawan kawan
haha

 Isteri Incik Fahmi =p

7 comments:

nuruljannah sukhri said...

jemputla dtg blogshop yuyu plak

alyna ali said...

soping jgn xsoping!!

Noli said...

rajinnye bershoping..hehe..noli dah 5bln tapi satu brg bby pon tak beli lagi..huhu...

nnt2 la ade masa p lepas geram..haha

my note said...

shalin.. terima kasih berikan laman web utk shopping barang baby.. br nk je nk beli sikit2... klu x beli sekali gus mmg x mampu... barang baby lagi mahal dari barang ibu...

penjual lampin said...

singgah blogshop kami..

byk pilihan cloth diaper yg menarik...

join sistem kutu

penjual lampin said...

singgah blogshop kami..

byk pilihan cloth diaper yg menarik...

join sistem kutu

mama_afiq said...

byknye bonda shalin ne dah bersoping brg baby ye.. bagus2.. ne yg bt mama_afiq jd bersemangat plak nk bt persiapan sama..