Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 9, 2011

sesuci cinta

kau pernah bila bangun tidur
nampak muka laki kau kat sebelah
rasa macam....
bahagianya rasa bila ada suami di sisi

walaupun mukanya comot
ada sikit tahi mata di matanya
tatapi
kau rasa
oh bahagianya~
pernah rasa?
hahaha

walaupun mamat tue mempunyai bulu mata yang kontot dan pendek
tatapi aku suka tengok
hahaha
serius kontot gila bulu mata mamat itu
hahahaha
tak percaya?
nanti aku reveal
:D

kesimpulannya aku nak cakap
syurga kau tau bila hidup berumahtangga
nikmatnya lain
ada peneman di sisi
di kala susah dan senang

moga ikatan perkahwinan ini kekal hingga akhir hayat
amin

entry yang cukup pendek tatapi bermakna
:p


Isteri Incik Fahmi =p

3 comments:

fashah84 said...

salam...

sgt2 setuju...indah sgt hidup berumah tangga.....sgt heaven!!

nuruljannah sukhri said...

off topic ; shalin, jum buat income dengan HEARTBEAT.best, snng dan cepat..x mcm nuffnang.kena tunggu ada BE baru ada earning..hihi.untuk heartbeat, dtg blog saya ada tutorial ringkas

satu lagi says.my.

cuba lah

my note said...

salam...

setuju sgt2...., walaupown x boleh jalankan kehidupan rumah tangga yg normal ( jarak jauh).. bila bersama dengan org yg tersayang... bahagia sungguh perasaan tersebut.