Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 8, 2011

azam 2011

kau tengok!
dah dekat 10 hari orang sambut tahun baru
aku baru hegeh hegeh nak buat azam
=p

tapi takpe
dari tak ada langsung kannnn

pertama : nak jadi cikgu yang memberikan full commitment terhadap kerjaya.aku sangat cintakan kerjaya nie.so bila dah sampai seru,aku kena perform yang terbaik.

kedua: bagi duait kat mak ayah aku setiap bulan tanpa miss.nie aku dah janji dan semat dalam diri kalau dah dapat gaji fixed macam sekarang.musti kena bagi sama mak ayah di kampung nun.

ketiga :menjadi wanita terbaik di mata suami daku.dah jatuh nombot 3.sepatutnya first tapi disebabkan aku baru ingat,maka tak pe lah.so far,perjalanan rumahtangga alhamdulillah.suami banyak menyokong dan susah sama sama senang sama sama.harap2 berkekalan hingga akhir hayat.amin

keempat:menjadi bonda yang terbaik buat anak yang dikandung.aku nie loklaq sket.so bila dah nak jadi bonda nie kena lah shopan shantun,tak gelak kuat mengilai tak tentu hala cuma volume vokal aku la kena turunkan sket.kuat sangat suara.haha.

itu sahaja buat setakat ini.lain lain aku tambah lagi

cuti nie korang buat apa?
aku esok nak ke Nilai.jums join!

Isteri Incik Fahmi =p

3 comments:

Salmia said...

hahaha.. terkenang dulu dok sehostel. :p

cinonex coreyan said...

semuge berjaya dengan azam tu yea..meh la singah blogs yg tak seberapa..




http://cinonexcoreyan.blogspot.com/

cinonex coreyan said...

semuge tecapai azam tu yea..meh la singah blogs yg x sbrape..

http://cinonexcoreyan.blogspot.com/