Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 20, 2010

Detik itu

 aku mengalami beberapa simptom

sakit pinggang yang menggila

 minum air segelen,terkencing balik dua gelen

rasa macam period nak keluar
tapi tak keluar lah pulek

meloya loya ko tau
tapi kejap je
skrang dah tak loya

breast aku pun sakit macam nak period
perit ko tau

tak buleh minum teh
kang aku terkentot kentot ngan angin sakit orat segala lah

dan semalam

lebih kurang jam 11 45 malam

selepas minum air zam zam

dalam hati berkata

"nak try test UPT lah"

suami time tue mmg tak ada
keluar kejap lepak ngan kawan kawan dia

kendian.

hasilnya


terkejut
terharu
syukur semua ada
menangis aku di situ seekor diri
haha

terus amek wudhuk
dan solat serta sujud syukur

terima kasih Allah di atas anugerah yang sangat bernilai dan indah ini

doakan aku

doakan yang baik baik belaka

sekarang dah 6 minggu

doakan aku tau!

sekian
bonda shalin
haha

Isteri Incik Fahmi =p

21 comments:

lynda said...

tahniah..:)

Rifqi Zuhairi said...

801Salam perkenalan....
Tahniah....mmg terharu saat kita tahu ada insan baru yg akan hadir dlm hidup kita....syukur yg teramat sgt....semoga semuanya sihat n selamat hingga akhirnya...congrats again...

Mrs Azhar said...

Congratulations, mummy-to-be! Seronok baca pengalaman org.. Menunggu rezeki utk kami pulak.. =)

alyna ali said...

yyeyeyeye!!!!! alhamdulillah kan betoi aku ckp.hihi

hanna montelna said...

congrates kak shalin...eh bonda shalin....muahahaha

iza said...

tahniah
akhirnya ade gak wpun lmbt dia nk tunjuk kat awk..

YuNyLoveSYou said...

Tahniah!!! bestnyaa... semoga ibu dan baby dalam perut sentiasa sihat~!! Aminn...

nadeera said...

alhamdulillah :-) suka2..ader geng lagi pas ni..heheh horman tu tak kuat,sbb tu tak naik line masa 1st urine test tu..jaga diri bebaik..jaga mkn k..jgn lasak2..

PuteriKureKure said...

congrats shalin! ha...dah kena loteri dah ni. bila nak open table? hehe.

ELLY said...

Congrats shalin
Selamat menempuh 40 minggu nan indah
pelik jgk kan sebelum ni buat UPT tpi, satu line ajer

neway, jg diri baik2
dah boleh mula minum susu dan most importantly, mkn Asid Folic for baby..

:)

hanees said...

TAHNIAH....doakan sy plak ye...

Nini The Cokelat Celup said...

tahniah shalin! take care..

chempaka said...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!

sufiza said...

tahniahhh bonda hehehee...
tetiba rase eksited lebih lak..
jage diri k dan amalkan makanan yg sehat...

HANIDIYU said...

congrates shalin.
selamat dpt morning sickness =]

welcome 2 da club!!!!!

E K A said...

congratz utk kamu... :)

RR said...

salam..

hey there! im a silent reader of urs, nways, salam perkenalan...
congratulations!!!!!!!! excited giler bace ur post!!! im so happy for u! i really am!!Pls do take care n congrats again...:) n do keep posting yeah...:D

fashah84 said...

salam...seronok sgt...tumpang gembira....mudah2n Allah beri saya peluang merasa kebahagiaan seperti awk...Anyway,tahniah..take care!!

my note said...

shalin...................tahniah, jaga diri elok2 ye...., tunggu giliran wani plak.., semoga di murahkan rezeki pada tahun ini..AMIN

cikmyasara said...

yeay!!! akhirnye terkesan gak upt tu yer... give 5! kite sama la.... date lebih kurang ne... nnt kt masuk labour room sesame erk.. : ) apepun tahniah.... jga baby elok2.. jaga mkn.. jgn jd cam i.. mkn keledek pastu trus sakit rase nk mati..haha

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. tahniah(mungkin ucapan ni dah terlewat, kan).. hihihi..