Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 14, 2010

terlalu suci :))

last week kan memang aku membizi kan
so minggu nie aku spend time berhabis habisan dengan sang suami
ko tau perkara yang kami tak pernah buat sepanjang bercinta ape?
nak tau?
jangan plak ko cakap SEKS
sebab sebelum kawen apekejadahnya nak buat benda haram itu
hahaha

 KARAOKE
haha
tak pernah kot sepanjang 6 tahun bercinta kami berkaraoke
dan malam semalam
sebab laki aku menggila nakkkk sangat tengok wayang
kami terkeluar rumah jam 6
so movie pukul 10.45 malam
ko cer kire berape jam kami nak kene tunggu movie itu?
harus membosan kan
so aku cadangkan sama laki aku
ayuh berjimba berkaraoke

 karaoke satu lagi sehengget punya ajo.itu jer yang aku mampu :)
dan seterusnya menonton wayang
SKYLINE
review movie SKYLINE?
nanti nanti lah
tapi aku kasi 3.76 bintang sahaja
sebab ending dia macam tak best
:p

berkahwinlah kawan kawan yang belom kawen
sesungguhnya perkahwinan itu amat indah
haha

Isteri Incik Fahmi =p

1 comment:

cikmyasara said...

yesss stuju!! berkahwinlah..indah+ sronok +best +xtau nk ckp betapa besttttnye... :p