Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 25, 2010

“Be Part of ChurpChurp Today!”

 Ape itu CHURP?
ChurpChurp is a Social Media Solutions Community that rewards you for your updates!
Mule mule tengok perkataan Churp Churp rasa macam comel sangat nama itu
hati kecil saya meronta ronta nak tahu
ape benda Chrup Churp nie?
sekali click di website mereka
saya sangatlah kagum dan teruja~

kenapa saya dan anda semua di luar sana harus join churp churp nie
saya mempunyai beberapa sebab
Antara yang menarik perhatian saya adalah.......

Senang + pantas + jimat masa untuk Sign Up!
tak percaya?
mari kita saksikan kehebatan Churp Churp
Masuk ke laman web mereka
Click di situ dan terus sign up
mudah kan? kan ?

baiklah

anda akan berasa teramat rugi sekiranya tidak sign up churp churp dengan kadar segera
hehe
sebab....

churp churp jugak ada facebook :)
saya pasti rakan rakan di luar sana mempunyai akaun facebook dan twitter kan?
team churp churp juga sentiasa mengemaskini status mereka
jadi untuk mengetahui perkembangan terkini hiburan sensasi mengenai aktiviti churp churp
anda hanya perlu ke wall mereka dan lihat apa yang terbaru
senang dan mudah bukan?

suami saya juga sangat teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai churp churp ini
dan dia telah menyertai keluarga churp churp
 suami saya : "wah...sayang bestlah churp churp nie!"seronok betul abang tengok aktiviti yang team team organise"
siap tunjuk tanda BEST lagi
memang dia sangat teruja
hehe
sign up for free
tapi hasilnya berbaloi baloi
sebab apabila anda ditugaskan untuk menyiapakan assignment
anda akan dapat DUIT!
macam tak percaya kan?
sign up free tapi team churp churp kasi duit sama anda!
ini lah yang membuatkan saya sayangggg dengan churp churp
hehe
berbaloi baloi

Jadi kawan kawan sekalian
apa tunggu lagi

“Be Part of ChurpChurp Today!”Pasti anda tidak akan berasa rugi untuk menjadi sebahagian daripada family churp churp

ayuh rakan rakan sekalian
kita gegarrrr di churp churp
http://www.churpchurp.com/
click di atas untuk terus sign up!
jangan tunggu lama lama
kelak anda akan berasa rugi~
hehe

8 comments:

azEl kaY said...

gud luck for the churpchurp contest!^^,
i'm one of the churpers too...=)

azEl kaY said...

gud luck for the churpchurp contest!^^,
i'm one of the churpers too..ehehe

^^mrs.deana^^ said...

i dh join churpchurp ni..(btul ke ejaan ni??bantaila..asal bnyi cupcup je..)dgr de RM trs join..:)

Azuan said...

churpchurp terbaik!
semoga dapat duit 100 tu..huhuu

Tn.Punya said...

semoga berjaya bro..

Jinwei said...

Hey, churp pass by, Good luck in this competition. ;)

Supia Chao said...

Good luck.. Hope you get the rm100

notti netti said...

good luck! dear