Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 19, 2010

majlis menyambut menantu

 di kelantan kan...
majlis menyambut menantu sangat simple
orang pun tak ramai
kalau di kedah
panggilan tetamu diundang adalah seramai 3000
di kelantan hanya 400 orang

sungguh berbeza!
awal awal dulu
MIL aku dah bagitau
yang kenduri di kelantan mmg simple
aku macam...
"oh ye ke?"
"oooo...hurmmm"
mengiyakan sahaja

tapi laki aku nie ha
sibuk nak pakai dua persalinan
siap nak pintu gerbang
haha
dia plak over

so..pagi sebelum majlis tue
pukul 9 aku dah siap2 nak pergi make up di butik
pukul 10 siap mekap
then gerak terus ke masjid beijing

di rantau panjang
ada satu masjid tau
bentuknya unik
MIL aku pernah tanya biras aku
"agak agak nie ape"
jawapan biras aku
"KUIL"
hahaha
sungguh mengecewakan jawapan itu

kalau orang tak tau
mmg orang akan cakap kuil
tapi aku tau
haha
tau yang itu adalah masjid
senibina dia
umangkaihhhh
fantastic

gambar semua ada pada OP aku
persalinan kami kaler gold dan hitam
lepas bersidang ala ala pengantin terhormat di situ
balik pulak ke butik
dan tukar pakaian seterusnya
sbb dah tak sabar nie nak ke rumah mertua
(over)
haha


aku shuka design bilik nie..simple dan meletop..korang nampak tak kaler ape tue?hijau ok..nie aku guna kamera enset..jadi sila faham =p

nie aku mmg tak ada keje
di kelantan,pengantin kena dok diam diam dalam bilik
dah la aku sorang2
mau meroyan ok
jadi untuk menghilangkan gundah gulana
aku snap gambar sendiri

 sudahlah menjaja dengan 3 keping gambar
nanti aku jajakan lagi eh
=p

Isteri Incik Fahmi =p

4 comments:

fikaryna said...

shalin..nak tgk gambo lagi..lawa2..

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Semuanya cantik...suka!Tapi mmg btol ek pengantin pompuan kat kelantan kena duduk diam-diam dlm bilik??

Mia-Ina said...

lawo nya gambr...nmpk ayu sgt

ShalinzZ85 said...

ryna:hehehe..thanks..
wan:mmg pun pengantin kena dok diam2 dlm bilik dan sekitar ruang tamu di dalam rumah sahaja
mia-ina:huhuhu..ayu time kawen je yang!skrang dah mcm mak buyung penuh dengan lemak