Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 17, 2010

hadiah yang aku dapat

rejeki orang baru kawen mmg murahbila dah berada di alam perkahwinan
baru tau
ada je rejeki
fuh kana
fuh kiri
pasti ada je rejeki
percayalah
=p

time aku kawen
ada banyak hadiah yang aku dapat
masuk rumah sewa
takder bende sangat aku beli
semua hadiah dari kawan2 aku
time kenduri rumah aku hari tue
aku dapat lebih kurang 50 hadiah
itu baru aku punya side

hubby punya side
ada lebih kurang seratus
haha
aku pun macam
"eh..ye ke nie hadiah di kelantan lagi banyak?"
"eh..eh..macam tak percaya!"
sambil tersenyum bangga
sang suami mula menampakkan wajah riak
sbb hadiah di kelantan lagi banyak
cisss
=p


antara hadiah yang kami dapat
-periuk nasi
-microwave-tidak lama lagi akan menyusul ok.haha
-blender
-blender juice
-coffee maker
-cadar ada 7
-sejadah
-kain pelikat
-telekung
-set pisau
-cermin
-frame
-jam besar

hishh..tak larat aku nak list kan satu satu
haha

ini satu sudut-ini aku punya side ok.haha

dan....

setelah membuka semua hadiah hadiah
thanks kepada kawan2 aku yang memberi
hehe

dan ini plak from hubby's side

gila kentang rangup kan..serius banyak..aku pun jadi pelik
haha
tapi sebenarnya
di kelantan mmg trend macam nie
tetamu yang datang
akan bawak hadiah

hish~terasa macam nak glemer skali lagi lah
=p
syiokkk

Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

Mia-Ina said...

bestnya...mia mgkn x dpt camni..sbb mia x ramai kwn...mia x dpt jemput kawan2x ..jauh lak2x....huhu

lynda said...

hahah..mmg pun..hubby sy pun bnyk gile dpt..rase cam glamer plak..:P