Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 19, 2010

anak anak kami.hahahaha..pengsan

aku dok baca
ramai juga para para puan
yang suka suki try nak tgk wajah anak diorg mcm mana kan

sambil verangan
sebab period dah seminggu tak datang kan
so apa kata
aku cuba
nak tgk gak
camno ghupa anak den nanti

nak tgk?
mari kita saksikan
aku main taram je nama
sbb bila kosongkan nama
tak bleh nak proses
jadi
aku taram je la nama
haha


 wahahahaha
sumpah aku gelak tergolek golek tgk gambar nie
kenapa baby tue nampak mcm tua?
sedangkan gambar aku dan laki aku muda dari baby itu?
cait!

mari pula kita saksikan gambar kedua

ini pulak anak lelaki
wahahaha
kenapa dia sudah botak?
sedangkan aku belum buat majlis cukur jambul
wahahaha
sumpah lawak!

owhhhh
yang terakhir...

yang nie chumil la sket
tapi kena ko dah besar nak?
bonda sungguh musykil
wahahaha

nie kalau aku bagitau sang suami
pasti tergolek golek dia gelak
tgk bakal anaknya
=p

korang nak try?
ketik di sini

Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Wahhh!! Kamu dah seminggu lewat period?? Kemungkinan besar la tu dah kena buatan suami..haha..

Congrats cikgu!!

ShalinzZ85 said...

wan:hehehe..period dah datang lorrr.haha