Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 21, 2010

Jom sertai Contest yang dianjurkan oleh aku

THIS IS STICKY MODE.PLS SCROLL DOWN TO READ THE LATEST ENTRY

This is my first time anjurkan contest
contest nie berbaur masakan
xoxo

Syarat-syarat pernyataan

= MESTI jadi FOLLOWERS aku.Ketik sahaja di atas sana

= Sediakan satu RESEPI ISTIMEWA yang korang pernah cuba masak di rumah atau di mana mana sahaja

= Resepi MESTI simple TETAPI menyelerakan

= MESTI sertakan CARA CARA membuat masakan tersebut

= ATTACHKAN GAMBAR pada entry yang korang buat di blog korang atau boleh emailkan kepada aku sekiranya korang tidak ada BLOG
email address : shalin1316@yahoo.com

=Korang MESTI letak BATCH contest pada BLOG korang,atau letak BATCH tersebut di email korang sekiranya tidak ada blog
Ini BATCH nya.hehe. =p

= Last ENTRY mesti tulis SLOGAN..Resepi ini bersesuaian untuk Puan Shalin memasak kepada Incik Fahmi kerana.....................................................
(Tulis lah berapa panjang yang korang suka,jangan korang buat karangan atau cerpen sudah!)

= Tinggalkan LINK anda di ruangan komen.Aku akan TERJAH selepas anda meninggalkan entry tersebut.No need buat stick mode eh.

=Selepas aku PRINT resepi korang,aku akan try masak dan buat entry tentang RESEPI KORANG di blog aku

TARIKH TUTUP : 1 RAMADHAN bersamaan 21 OGOS 2010

Ada 3 pemenang yang akan mendapat hadiah UTAMA. Korang boleh guna time raya nanti =p
Hadiah saguhati juga akan diberi kepada 2 orang PEMENANG

Penilaian berdasarkan resepi korang dan aku akan masak resepi tersebut
RESEPI yang terbaik akan dikira pemenang
Aku dan Incik Fahmi akan menilai masakan tersebut

Sekian sahaja
Harap Harap korang JOIN contest nie
aku kan dah blurr nak cari resepi sedap untuk laki aku
so aku anjurkan contest buat korang
daaa..

Isteri Incik Fahmi =p

23 comments:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Wahh...kamu kretip bangat la cikgu. Bagus2..nak join jugak la.Hmmm....nak masak yek..ting!! dapat idea.hehe

ShalinzZ85 said...

wan:hahaha..saje saje..ni lah namanya tak ada keje..kita kan penanam anggur terhormat buat masa sekarang =p so saje saje la buat contest nie..join la.hehe

Cik Belle said...

bestnyer!!!! i suke masak. resipi simple-simple je boleh? hahaha.. boleh hantar seberapa banyak resipi ke? hoho

znur said...

wow...trus ada contest...adiah apa,ek??Aida xmo adiah...just nk share resipi dgn shalin je...nnt bila ada masa free2, aida email resipi2 yg aida slalu msk...

znur said...

wow!!trus wat contest..bgus2...adiah mst menarik,kan?Nnt bila aida free2, aida send lg resipi2 yg aida dh penah msk...termasuk yg special order from my bos...hehehe

fyda_ibrahim said...

nk join.. tapi bg masa skit utk carik idea resepi yg sedap2 utk pn. shalin ye? selalu gak masak utk laki saya tu.. hik3..

PurPLe LaDy AiFA said...

wohh, best nye.. lps ni semua leh share resepi bersame2. sm la dengan sy.. xtaw nak masak ape dh utk husband.. hehe.

lanjutkanlan contest ni puan shazlin.. ingat nak start post2 pasal resepi dlm blog start pose nnti.. skrg neh nak abeskan entries tertangguh psl wedding aritue lagi.. hehe

mama si merah said...

Ini resepi dan penyertaan aku shalin..

silalah beri penilaian yang adil.. hehe..

http://ctnuar.blogspot.com/p/resepi-untuk-contest-pn-shalin-hehe.html

ShalinzZ85 said...

cik belle:masuk la..senang je contestnye..hehe..berape banyak pun tak ape.hehe

znur:ala..masuk la..hehe..just for fun

fyda:ala..lama lama tak best sangat..sempat punye nak cari resepi tau.hehe

purple lady aifa:hehehe..masuk je..just for fun.hehe

ryn said...

hi shalin
ai dah masuk tau contect nih
http://manzryn.blogspot.com/2010/08/tonyoh2-contest-bersama-pnshalin.html

ryn said...

http://manzryn.blogspot.com/2010/08/tonyoh2-contest-bersama-pnshalin.html

ai punya tau...
tak ingat nak letak belum kat kotak-komen nih

PUANSTOBERI said...

Hai Shalin,
Pnstoberi baru je jd follower awak n dah join contest awak nih. Sila lah tgk yer.
http://pnstoberi.blogspot.com/2010/08/pasal-contest-1.html

Selamat Berpuasa :))

PUANSTOBERI said...

smlm rasa da tepek. tp takpe..tepek lagi skali yer.
Ni kak reen nyer entry - http://pnstoberi.blogspot.com/2010/08/pasal-contest-1.html

Slamat berkenalan dan slamat berpuasa. :))

Fila Lane said...

Saya dah join contest ni...

Kalau ade syarat yg termiss pls inform ya

link saya:
http://zamdarfilla.blogspot.com/2010/08/jom-join-ga-buat-resepi-ni-plak-okai.html

thanks :)

Cik Belle said...

Puan Shalin, i dah masuk contest ni. hehe. ini linknya:

http://shahlina1985.blogspot.com/2010/07/jom-sertai-contest-yang-dianjurkan-oleh.html

selamat mencuba! hehe

E K A said...

ala dear.tak pandai masak la

Cik Belle said...

alahai, silap pulak.. gi paste link puan shalin pulak.. ni link yang betul:

http://renda-perancis.blogspot.com/2010/08/contest-bersama-puan-shalin.html

A W E E N N Y E said...

Dah kahwin?? Tahniah.dulu shalin ada minta address...sbb sama negeri nak bg kad.dok tunggu juga tp x d jemput.hehe..tahniah ye

.: an :. said...

Salam. ok! ni link nye... http://dalamhati-adataman.blogspot.com/2010/08/jom-masak2.html

selamat mencuba! =D

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Cikgu Shalin...ni ha nak hantar borang penyertaan nih. Gigih semangat waja nak meriahkan contest kamu ni..


Sila la tonyoh-tonyoh ke dapur i ya..

http://yongnana1881.blogspot.com/2010/08/tonyoh-tonyoh-contest-bersama-puan.html

Selamat menjuri!

miss ain said...

sayer pon join contest nih..
selalu jadi silent reader ajer before nih
hope sudi tukar2 link yer
thanks

Fila Lane said...

ada bubuh slogan.. tp kat belah tengah saya letak... takpe2 saya dah tuka kedudukannya kat last entry... ok... thanks ya!

~ thalhazlin ~ said...

shahlin, ingin nak masuk. tapi tak pandai masak. hu