Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 26, 2010

tips untuk kelancaran majlis perkahwinan anda

ehem...
tima kasih la sbb korang kemain puji aku eh
tentang gambar gambar tue
satu aja pesanan aku
kalau nak wedding sukses
start persiapan awal awal
gunakan ke kretifan korang
cari satu kelainan

macam aku ngan mak aku
kami sukakan kelainan
sumpah best
kalau kita buat lain dari yang lain
langsung tak cilok mana mana idea

then yang kedua
ko kena pantau dari bulan ke bulan
minggu ke minggu
dan...
untuk hasil yang memuaskan hati...
semua ko buat sendiri
sumpah puas hati

macam aku
kureng nak mengharapkan orang
kalau aku harap pun
kepada pengepit aku je
selaku assistant rasmi aku
my best buddy

yang len...
semua aku buat
so hasilnya..
sungguh memberangsangkan

oh yang ketiga pulak
minggu minggu terkahir tue
sila buat solat hajat
mak aku buat
aku pun buat
tapi aku ikut dan je..
if aku rasa hati aku khusyuk malam tue
dan dan amek ayaq semayang
terus semayang dengan penuh khusyuk
huhu

mertua aku lagi la..
trend di kelantan
mmg suka buat semayang hajat
kalau ada apa apa event besau
contohnya:hari nikah aku
untuk melancarkan majlis
mertua aku panggil orang surau
untuk buat solat hajat di rumah

so alhamdulillah
apa yang dirancang
menjadi
syukur syukur

korang boleh jugak ikut tips dari aku
atau ape ape nak tanya
sila roger aku
aku sedia membantu anda semua!

Isteri Incik Fahmi =p

4 comments:

ZARA said...

thanks for the advice!!!!! insya-Allah akan ikut sifu!! hihihi

Mia-Ina said...

ye betul..pepun kena buat persiapan awal....yg ptg majlis brjalan lancar as diharapkan

my note said...

sekarang wani dh mula merasai saat gementar.. seyes tido malam x lena..., hhuhuhu.. rasa takut 2 semakin menebal, mungkin cani kot perasaan shalin kot semasa tinggal lagi sebulan...

amElyn said...

thanks dear for sharing!
this my first time to be here.feel free to drop by n share some info bout wedding preparations eh!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
im following u btw~
congrats on ur wedding!!
wish u have a happy married life~
keep in touch!! xoxo