Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 24, 2010

Press datang

entry ini tiada berunsur riak mahupun hendak menunjuk nunjuk
aku sekdar berkongsi kegembiraan aku dan suami dengan anda
mana tau ada idea
yang boleh korang cetuskan

tentang aku masuk TV 9
habis seantero donia meletopp
haha
gara gara
artis yang sipi sipi tak menjadi
masuk dalam berita TV 9

sumpah aku tak tau
yang press akan datang untuk wedding aku
aku just call sinar harian sahaja
untuk suka suka
tue pun idea datang lepas tengok number tepon
sinar harian
sebabnya pejabat sinar dokek yo ngan tempat aku

so pengapit aku pun kol
dan sms all the details
then aku pun cakap sama pengapit aku
kalo wartawan datang kira rejeki
kalo tak nan ado rejekinya
so....
dia datang!


 aku telah diinterview oleh wartawan TV 9
asainya aku ingat diorg nak capture gambar saja
tentiba....
dia cakap nak interview
mamposss...
rasa nak tercabut gigi aku
dah la gigi aku terpeleot satu
kalo korang perasan la..
wahhaha

laki aku lagi la..
tentiba...
aku tengok dia dah macam nak jadi superman
tapi versi yang pakai spender kat dalam la..
hahah
nebes sbb kena interview
mujur aku mcm kool je
tapi dalam hati
ya rabbi...
cuak nak mampos

korang boleh tonton online
masuk kat www.tv9.com.my
then kalo register
just sign in terus
cari dekat BERITA TV 9
5 jun 2010
part 2
adalah muka aku
dan time aku diinterview
hehe
interprem kejappp

 lepas TV 9
astro awani lah pulak yang interview
hazabbb
laki aku cakap apa pun aku tak paham
bila aku tanya
dia pun cakap dia pun tak paham apa dia cakap
sumpah dua dua sasau
hahaha
nak kata gila glemer tak jugakk
sikit pun tak lah
hahaha

then dalam newspaper plak
sinar harian masuk satu page besarrr
terbekkk
haha
nanti aku scan
tunjukkan kepada korang
ayah aku giler semangat
siap framekan lagi
keratan akhbar tue
huh~
semua orang penuh dengan semangat
haha

idea yang jemput press
adalah dari pak cik aku
selaku owner homestay tersebut ok
aku langsung tak tau
tentiba...
masuk dalam berita
huh~
sungguh dasat

itulah kenangan seumur hidup aku
tima kasih pak cik
cewahh
(kenyit mata sambil lambai lambai ala ala miss world)
puiii
haha

harap maklum:esok aku sambung lagi...dah malam..tata

Isteri Incik Fahmi =p

5 comments:

ZARA said...

alahai.... excitednya!!!

saya pon nak...

*guling-guling ala meroyan*

tapi wedding awak unique! one of a kind... wedding saya nan ado yang special....

sob sob

Mia-Ina said...

wah so surprise ni....bestnya

~ thalhazlin ~ said...

tahniah shahlin! wow. siap ada press. cam artis gitu! kamu sangat cantik. wedding sangat cantik. tapi, tak puas tengok picas. do huplod more ek. hee :) tahniah. semoga kekal bahagia sampai ke syurga.

@ty_farEd said...

waaaaaaaa............!!! masuk tv..ader press...glemer.. and yeah... kenangan seumur hidup... :)
tahniah.. n doakan hepi ever after key...

E K A said...

bestnya wedding awak...unik...sapa nya idea tu...neway congratz on ur big day...sungai tu area mana yer...penah baca blog awak sbelum ni...as a silent reader ;-)