Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 24, 2010

Butik yang menjadi idaman kalbu

mari kita lihat dulu hasil dari butik andaman yang aku pilih
then baru aku menghuraikan secara terperinci siapa pemiliknya

design bilik nie aku yang pilih
mmg terbaekk
perfecto!
aku sungguh teruja!

puas hati dengan pintu gerbang
dengan red carpet
serta apa kebenda tepi red carpet tue
aku tak hengat!

meja beradap yang penuh bunga dan fantastic!
aku pilih meja beradap dimakan di atas singgahsana
mcm mana bentuk singgahsana tersebut
wait for my OP
gambar nie sepupu aku yang snap kan

 aku yang pilih design pelamin ini
fantastic!
tue maksu aku ok
model jelmaan
haha


bot yang menawan kalbu
hehe


 make up yang mencairkan hati aku
haha
mekap di homestay
so tak payah aku susah susah nak pegi kedai
macam buang masa
hehe

baju yang design nya aku pilih
suka meleret leret
dan leretan itu diangkat oleh sepupu aku yang montel
berjalan gah di jeti
haha



nie lagi baju
aku sangat suka kaler baju aku
style jubah
tapi di modernkan
penuh dengan leretan di belakang
dan beads
sungguh shuka!
puas hati gila babas!


kek tiga tingat yang sangat yummy
lembut aje dia punya kek di dalam
kek dan meja hiasan termasuk sekali dalam pakej

harga semua
RM 500 tambah RM 2750
so..korang total lah sendiri
biar mahal tapi puas hati

butik yang dimaksudkan ialah
IXORA BRIDAL
ada dua cawangan di kedah
satu di JITRA dan satu lagi di CHANGLUN
aku amek di changlun sbb owner dia ada di sana
its better deal sendiri dengan owner dia
nama owner: kak ayu

nampak kak ayu sangat ikhlas in handling this bisnes
syabas untuk kak ayu!
owh....
ada jugak website
tapi mcm something wrong with that website
yang penting
aku mahu promote
butik pengantin kelas di kedah

IXORA BRIDAL
owner: kak ayu
she is a make up astist
hasil make up sangat mengujakan!
ya..serius semua shuka dengan mekap kak ayu

thanks kak ayu for helping me!
banyak idea dan kak ayu tidak kekok untuk berkongsi rahsia!
thanks again!

Isteri Incik Fahmi =p

4 comments:

syazwani said...

kawan i ambik ixora bridal ni juga utk wedding dia tahun lpas..ms i tgok u punya pelamin, mmg sbijik kwn i..pink juga..

ShalinzZ85 said...

syazwani:oh yer ke?a'aah banyak design pelamin dia dan hasilnya sangat chantek...highly recomended!

ZARA said...

make u cantek laling... i luv it!

tapi yang penting.... itu baju yee.....

sangat gorjes!!!!

Mia-Ina said...

pergh,cantiknya tgk meja makan beradab yg bunga tu...serta pelamin tu...segalanya sungguh serasi.