Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 1, 2010

lagi 3 hari sblm menjadi isteri misali dan terpuji

hahaha
kasi gegar sket dengan tajuk entry yang panjang berjela
wuit!
tangan aku telah diselaputi inai tau
tapi bukan kaler merah
dah jadi hitam pekat
rasa nak nangis je aku

kawan aku cakap
macam anne nak kawen
anne kan gelaran kepada kaum india
sungguh keji kwn aku itu
haha

persiapan?
baru balik test baju sanding
aku terjezut beruk yang hampir sasau
baju chantek gila babas
aku sungguh teruja
haha
serius
mmg pakar la org yang design baju aku tue
hehe

pelamin mini dah siap
bilik dah siap di lenjan oleh sepupu dan kwn2 aku
haha
smlm aku hampir sasau sekali lagi
menghias bilik
tapi...
dengan bantuan kwn aku dua orang
misi jadi hebat!
dan tersangat hebat!

setiap hari PASTI jiran tetangga akan datang
so utk tidak menghampakan mereka
aku siapkan cepat cepat
kemas rumah cepat cepat
hampar karpet cepat2
dan semuanya berjalan dengan cepat!

hanya tinggal baju baju yang nak dipakai aje
belum di iron
langsir semua dah digantung
so...

esok hubby velanja ok
dia velanja pergi SPA
uruskan ketenangan di spa
dan balik amek cupcakes
dari kak rani

so start esok dah boleh rehat
tenangkan minda
kosongkan fikiran
dan tunggu masa untuk diijabkabulkan
insyallah'

khamis hubby sampai ke sini
sampai awai so buleh lah rilek2 dulu
idak lah rushing sangat
hehe

so semuanya dah settle
kiranya lagi 3 hari 90% lah dah siap
rasanya cukup berbaloi aku buat awai2
dan tak tangguh segala persiapan

tangan aku nie ha..
merah sangat
so mcm takder idea nak nulis ape lagi
hahaha
over kan aku?
biasa la...
bila lagi nak over
haha

perasaan aku biasa biasa aja
nak kata berdebar tidak sangat
maybe esok aku akan cuba buat buat berdebar
hehe

masa untuk lebihkan berdoa
dan buat solat hajat sahaja sekarang
supaya majlis berlangsung dengan aman
dan seperti yang dirancang
8 bulan yang lepas
insyallah

doakan aku!
jangan lupa doakan rakyat malaysia
dan seluruh rakyat yang ke misi bantuan gaza
semoga ALLAH merahmati mereka
semoga Allah melindungi mereka
dari lahanat israel yang sangat kejam
sungguh busuk hati mereka
niat hanya mahu membantu rakyat gaza
tapi diserang tanpa belas kasihan
kurang ajar!
sungguh kurang ajar!
celaka lah kau rejim zionis!

tetibe jadi emo
huhu



Mrs Fahmi To Be =>

9 comments:

~ thalhazlin ~ said...

wah. saya tumpang seronok dengan ur happiness tuh. InsyaAllah shahlin, kita akan sentiasa doakan semoga semuanya berjalan lancar dan selamat semuanya. InsyaAllah ! :)

Mia-Ina said...

nampaknya mrs fahmi to be hmpir ak mendekat...debaran sungguh terkata ni shahlina..hehe...smoga makin sempurna persiapan akhir ye

.:Mrs. Engineer:. said...

insyaALLAH sume ok...amin...

farhanna said...

gut luck sis

cikteratai said...

wah..mcm teruja dengar cerita org nak kawen...rasa mcm nak kawen semula lah!hehehehe:)

PurPLe LaDy AiFA said...

nk exchange link la.. senang nk tgk ur update and your wedding pics nnti. heeee

Zariza said...

congrats ya..tumpang hepi..harap sume berjalan lancar..

selamat pengantin baru in advance..

fikaryna said...

shalin..all d best!

niesz said...

dup..dap..dup..dap..ade x mcm tu??hihi..all d best sis.. :)