Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 3, 2010

Jemputan :) this is sticky mode yer

Aku dengan perasaan rendah diri,ingin menjemput anda para bloggers atau silent readers ke walimah aku yang akan berlangsung tidak lama lagi :)

 Jikalau korang tak dapat datang,sila pos hadiah.hahahaha (over kau )

 Tak,aku mengharapkan doa dari kalian.Doakan aku dan juga pasangan aku kekal sampai ke syurga :)

Ameen :)

 TARIKH SEBELAH PEREMPUAN : 5 JUN 2010 (SABTU)
 TEMPAT : OLD VILLAGE HOMESTAY AND RESTAURANT,ALOR SETAR,KEDAH

TARIKH SEBELAH LELAKI           : 9 JUN 2010 ( RABU)
TEMPAT : RANTAU PANJANG,KELANTAN

semoga dengan kehadiran korang dapat mengimarahkan majlis dan membawa seribu kerahmatan kepada kami sekeluarga :)

kalau korang rajin,sila add aku di FB
shalin1316@yahoo.com

thanks

Mrs Fahmi To Be =>

14 comments:

hana yoriee said...

thanks shalin for the invitation..hana doakan semoga anda dan bakal suami berbahagia hingga ke syurga..ameen..

@ty_farEd said...

jauh Lar dari shah alam nak ke kedah/kelantan...!! :)heheh.. apeape pon... saye ucapkan tahniah... n hope hepi ever after key...:)

rDnA said...

tahniah..semoga kekal hingga ke akhir hayat..

harzharun said...

dear!!...rantau panjang kat ne?...my hubby pon org rantau panjang gak..

Mia-Ina said...

tempat tu dekat dgn tempat mia. shahlina...tp, tue la 5 jun mia di batu caves kenduri kawin roomates...ramai org buat tarikh tue....mesti byk kenduri 5jun tu..confirm nye lah....

ReYNa said...

tahniah!nti kalo xde apa boleh la i dtg.hhihi.

Zulfazlan Jumrah said...

thanks weh jemput datang..tapi xsure la aku leh datang ke tak.jauh tuuuuu..huhu.apa pon, aku doakan hang bahagia hingga ke anak cucu cicit piut tepeleot..hahahaha..da jadi wife org, hang kena tau tanggungjawab naa...jaga ati laki hang betui2..and yg paling penting kena ingat tanggungjawab sebagai sorang steri. seorang iateri kena sentiasa meletakkan suami melebihi apa saja perkara dalam hidupnya. ingat pesan aku ni weh...anyway, gud luck for ur new job, hope dapat posting tempat yg ok, and paling penting jangan lupkan aku...membe praktikal yg paling kamceng dgn hang.hehehehe...

lynda said...

bakal laki org kelate ye..samale..hhihi

lynda said...

hai shalin..thanks jemput kite k...kite nikah 5hb tu..tahniah ye..insyaAllah 9hb kite blik kelate utk majlis kat sane..cde pape linda dtg.

ZARA said...

thanks for the invitation dear, tapi alau i ada kat sana i singgah. sebab i kat melaka nih :) thanks again.

ShalinzZ85 said...

to all my dear friends:semua dijemput hadir tau!ikhlas dijemput nie!jangan segan silu untuk datang :)

cikteratai said...

shalin~mesti awk sedang berdebar2 kan....insyaallah semuanya akan berjalan dengan lancar...selamat pengantin baru hingga kekal di dunia dan akhirat.....seronok kawen tau...wink*

hanidiyu said...

babe, debor teruk tak utk majlis nikah esok? hikhikhik

wish u semuga slmt semunya... insyaallah sabtu ni jumpa kot kita ha ha ha

nnt mai yg kat tg bendahara pula ye =]

chempaka said...

TAHNIAHHHHHHHHH!! selamat sudah bergelar isteri...

jaga diri bebaik

cayalah...kuar berita naik bot!! hehe....