Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 24, 2010

Akad nikah

Program berjalan seperti yang dirancangfyi,husband saya hanya melafazkan sekali sahaja
haha
tangan dia menggigil
aku pulak yang nak tergelak
belom tok imam pegang tangan dia
dia dulu pegang tangan tok imam
mujur aku control anggun time tue
kalo tak bersepai aku gelak tergolek golek
tengok gelagat laki aku

time akad tue..
ada dua pasangan
kira aku ngan laki aku sepasang
then ada lagi la sepasang
kamera menghala ke aku
banyak ya rabbi
tapi pasangan sebelah aku
hanya satu je kemeraman
sian mereka
keji!
haha

akad nikah berjalan lepas asar
adegan air mata berjurai
tok sah cakap lah
aku sedih
sbb aku berchenta lama
sapa yang berchenta lama
tau la mcm mana perasaan
sumpah sedih
bukan sedih yang memain
sedih yang betoi2
punyalah nak cakap sedih
haha

aku stat mekap kul 11 pagi lagi
awai gilarrr
tapi siap mekap pukul 2
sampai sampai rumah dah pukul 3
hah!memang molek benar lah

kalo korang B2B yang dok di kedah
aku suggestkan korang mekap kat sini
UMMIE ONE
CITY POINT
tingkat 2
murah gila
dan kak min sangat peramah
aku pukul canang nama dia kat sini
sbb nak majukan bisnes dia
so far aku sangat berpuas hati
mekap tunang aku RM 60 sahaja
mekap akad nikah pulak RM 80 sahaja

dia punya mekap
mmg guna barang MAC,KYROLAN dan yang terbaru SHUEMURA
kak min mmg best!
thanks kak min sbb jadikan saya sipi sipi macam artis
hahaha
korang pergi terjah ke kak min ok!

butik terbaik mekap dan murah di Kedah
UMMIE ONE CITY POINT TINGKAT 2


tudia...mekap kak min
thanks again kak min
u did well~


choker yang tersepit di kepala aku
murah sahaja
aku beli di mydin KL
korang tak payah nak membazir sewa
p terjah mydin
harga RM 39.90
terbaekk ok~

tudung pulak aku rembat di Melaka Central
harga RM 15
even harga murah
awning dia meletop nokss
hehe


 baju pulak design aku
aku cilok dari majalah pengantin
tailor kat bangi
kakak indon
harga jahit RM 120 sahaja
kemas dan selesa
bergaya dan dah macam artis
tapi artis nie berat badan melambung
ala ala badak jadian
wahahaha

overall..
puas hati dengan perjalanan majlis akad nikah
makanan cukup
meja untuk tetamu lelaki hebat
ditolong oleh jirang tetangga
syabas kepada semua!

aku akhiri dengan air mata
ngeee

 
berjaya jugak aku mempertahankan cinta suci selama 6 tahun
pahit maung
jatuh bangun
lelah sempot
mujur dua dua negative dari asthma
haha
akhirnya berjaya diijabkabul
dalam suasana yang cukup tenang
alhamdulillah
praise to Allah
the beautiful moment i'v spent in my life
thanks Allah


Isteri Incik Fahmi =p

6 comments:

Durruz said...

tahniah ;)

macam bestla gambar atas boat tu...i suke!

cik ieza said...

besh plak bace pasal org bcinte lame2 nih =)
congrates dear!!

ZARA said...

deaarr... love this entry... very funny... huahaha.

i tak lama ngan my current fiance tapi b4 dia putus tunang... so im kinda feelin ya!!!

hehe

ShalinzZ85 said...

durruz:a'ahh..shalin pun suka..very different kan?idea dari mak cik shalin

cik ieza:a'aah..sangat best!pabila diijabkalbulkan mcm fantasi jadi realiti gitu.hehe

zara:heheheh..shalin yang baca pun rasa nak tergelak.hehe

Mia-Ina said...

wah, sungguh kagum lama bercinta,akhirnya menyatu...

Mia-Ina said...

make up sungguh cantik. teruja melihat. ye, ble kte bercinta lama & br dpt diijabkabul..mia fhm rasanya. mcm mia pun, lg le x nah date dgn en tunang, entah mcm2x rs pe..hehe