Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 14, 2010

tentibaaaa....sedih :(

aku kan..kalo tgk dr luaran
ganas + garang + serius
semua ada lah
mak aku pun cakap aku nie kasar
haha

sebenarnya hati ini adalah terlalu rapuh
buleh pulak aku baca blog B2B
yang sudah di akad nikah
aku buleh nangis
nangis tersedu sedan plak tue
sah gilerrr
= p

aku sebenarnya MEMBAYANGKAN
aku pada hari tersebut
sumpah sedih
sekarang pun kalo aku pk
mak ayah adik
tentiba berderaiiii air mata
sedih nak jadi bini orang pun ada
sbb lepas nie semua akan berubah
its totally different
serius~

tidak dapat dibayangkan pada hari tersebut
air mata aku sah akan gugur
tak tau mcm mana ghupa aku time tue
sedih beb~
takkan korang tak sedih

nak tau sebab aku jadi sebak secara gila gila
@  dah bercinta dengan HUBBY selama 6 TAHUN
sangat sangat lama ok
jatuh bangun,break sambung semua dah rasa
paling tak bleh blah time break
macam mati aja hidup aku
tue la orang ckp jodoh Allah taala
sambung dan terus ikat dengan bertunang
alhamdulillah

@ mak ayah aku sangat paham perangai aku
kejap swing
kejap wink wink
kejap ok
kejap garang
kejap nak marah tak tentu pasal
kejap merajuk
owh~
sorgaaaa dapat mak ayah yang sgt2 memahami
pernah sekali mak aku berkecil hati
gara gara nak kawen nie
disebabkan perangai aku la
merajuk tak tentu pasal
haha
mmg la..time darah manis nie dugaaan nya masyallah tabarakallah

tapi alhamdulillah
mak ayah seorang yang sapot
sapot ja apa yg aku buat
sbb tue aku berdikari
semua benda utk wedding nie
dari A sampai Z
dari 1 sampai 10
semua aku yang plan
gitu gini
sana sinun
dan akhirnya....

hari itu akan tiba!
pasti aku akan jadi sebak

@ harap2 mertua aku adalah yang terbaekkk mcm mak ayah aku
setakat nie
ada masalah
mertua yg kaunseling aku
owh~dia sgt2 memahami
orang berdarah manis nie
= p

sudah terbayang bayang pada hari akad nikah nanti
suasana akan jadi sedih dan sebak seketika
woiiii..air mata aku dah bergenang
stop imagining cikgu~!
tak mo tak mo
huhu

Mrs Fahmi To Be =>

5 comments:

my note said...

shalin....

Semu org akan merasa saat tersebut..., pasni anak shalin plak.. jgn sewdih, nanti wani nk nagis jugak...

ZARA said...

i tak tau whether i akan sedih ke tak.

parents i pon very understanding. walau pon my dad ada garang sikit. tapi my mom... dah macam kawan2...

anyway. u seem to have parents that love u and in laws yang understand u. alhamdullillah...

insya-Allah. sebak tu tak hebat sangat on the day. unless ada orang start nanges dulu. hehehe

Mia-Ina said...

perasaan shahlina tu sy dpt rasakan. krn sy juga bercinta 5 tahun kini,bertunang dh mengjangkau setahun 2 bulan.

sy juga dpt rasakan akan menitis air mata..terlalu byk dugaan ...makin dekat perkahwinan, mkn byk dugaan...

noranis said...

hai shahlin...i'm anis...i'm just follow ur blog..nice....bout the feeling tu...saye gak same mcm awak...berperwatakan kasar tapi dalam hati ade taman...:-)...izinkan i follow ur blog k...n nice to know u...

niesz said...

bnyk kan bsabar ek..hadapi ngn tabah..