Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 3, 2010

angka TIGA

minggu lepas adalah minggu yang sangat memenatkan~
terkejar sana sini
balik kedah settlekan urusan
banyak urusan tergendala
gara gara aku jauh nun dari rumah
so balik weekend hari tue
banyak benda yang sudah settle
alhamdulillah...

wp dah datang tgk homestay
dan dia banyakkk bagi idea
syukur wp tue sangat banyak membantu
dan dia akan revise balik
harga sebab ada beberapa penambahan untuk mencantikkan
pada hari tersebut
harga pun affordable
nanti aku promotekan eh
tapi lepas kenduri la
skrang nie
biar jadi hak privasi aku
buat sementara nie...

sempat jugak pergi ke sekolah lama
umangkaihhhh
terkujat beruk aku nengok sekolah lama
sudah chantekkkk gila gila
dulu sekolah tue
serupa patung bunian
haha
mengerikan

yang aku terharu
cikgu cikgi masih kenal aku
hehe
siap buleh bagi binti sekali
means nama ayah aku la
haha

aku kan first batch
so mmg cikgu cikgi lama
akan kenal aku lagi
siap buleh ingat
apa kesalahanan aku time sekolah dulu
hampeh
haha

itulah kenangan
akan dilipat kemas
dalam minda aku
kenangan yang paling indah
semasa berada di alam persekolahan
hehe

meeting family sudah settle
alhamdulillah
senarai tugas telah dibahagikan
dan ramai juga yang sponsor
hehehe
terharu :)))))

so everything runs very well
angka tiga sudah menjelma
jadi
masa nie adalah masa yang paling kritikal
kena banyakkan berdoa
supaya tidak ada manusia manusia
atau anasir anasir jahat
yang akan menggagalkan majlis aku
aminnnn....
manusia bertopengkan syaitan
bukan buleh harap
hanya Allah dapat membalas
apa yang dia telah buat
terhadap aku dan mak ayah aku
huh~

jangan lupa Allah
sentiasa berdoa
mudah mudahan dia akan permudahkan urusan kita semua
amin....

on top of my heart


 Mrs Fahmi To Be =>

2 comments:

harzharun said...

yeahhh!!..1 bulan 1 hari lagik!

my note said...

yup2.. banyakkan berdoa...