Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 12, 2010

23 days to go!

umangkhaih
berdebarrrrr
dup dap dup dap
takde lah
takde rase ape ape pun
sebab
ntah
rasanya semua dah siap prepare kot
tue yang rasa bahagia sikit

kad dah selamat sampai
ramai yang bagi feedback
yang kad dah selamat sampai
so tunggu di hari kejadian sahaja

aku harap sangat sangat
kawan kawan aku
datang dengan ramainya
ke majlis aku nanti
aku suka berkawan
dan aku suka kalau ada apa apa event
nak nak plak event nie paling besar
dan bersejarah kan
so aku harap la
semua kawan kawan aku mai

korang pun
kalau dok dekat2 ngan rumah aku tue
hayun je datang
pastue jangan lupa kenalkan diri
sbb aku susah gile nak cam orang
anak murid aku yang form 3
aku boleh cakap dia form 1
then boleh plak tanye
awak kena; cikgu
haha
walhal dah 3 bulan aku ngajar kelas dia
buleh aku lupa

haish
mungkin kecelaruan minda
yang asik pk kawen kawen dan kawen
yang buatkan aku
terus tak cam anak murid aku
haha


smlm mak aku kol
settelkan hal borang adik aku
btw~syukur akhirnya adik aku dapat masuk u
huhu
harus bervangga mak aku
sebab dua dua anak dia berjaya
huh~
aku pun rasa sebak
sebab pengorbanan mak aku sangat tinggi
sampai kami dua dua berjaya
tima kasih mama
haih~
mata dah bergenang
takmo takmo

so next week aku akan bizi
amek mak ayah di airport
bawak ke KL
then on sabtu daftar adik aku ke UIA
then malam tue mak ayah aku balik nek train
senang dan mudah

ahad aku last keje part time
then next week again
aku akan balik
melancarkan misi lima jun
huh~
pantasnya masa berlalu

progress setakat nie
just nak p SPA aje
ongkos lom ada
bajet mau rendah tapi best di doniaaaaa

mak aku plak
bizi menjahit langsir
dan membuat bunga maggar
hantaran belom siap
kejap je hantaran tue mak aku cakap

goodies bag plak dah lama siap
hahaha
tinggal saki baki sikit aje lagi
main sauk je nanti
itu bisa diuruskan

baju nikah akan diambil next week
lepas je amek mak ayah di airport
singgah jap di bangi
amek baju nikah dr kak indon tue
nanti aku promote kan akak tue
sbb aku lom tgk ghupa baju aku lagi
huhu

encik tunang plak bizi membuat panggilan
bukan panggilan hangit
tapi bermadah
alah,panggil org utk datang kenduri lah nanti
hehe
belah sana pun dah settle banyak perkara
alah sana panggilan 400 orang saja
sikit aja
sebab tue cepat settle

borang plak hari nie insyallah sampai di rumah
insyallah in this week settle lah tue
semoga dipermudahkan urusan kami

buleh kawen atau tidak?
insyallah buleh
semoga Allah permudahkan urusan kami
dan juga B2B lain
insyallah


Mrs Fahmi To Be =>

8 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

nk g...tp jd pengantin gk ari tu...anyway, slmt pengantin br in advance... :)

idayusof said...

all the best!

saat-saat genting dah tiba! jgn tension2, banyak2 tgk checklist, padam satu-satu...

SUHAIDA SUPALIO said...

semoga semuanya berjalan lancar ok..

ZARA said...

hello :) 23 days to go eh? tak sabar nya. By now kalau i dah melompat lompat excited dah hikhik... good luck dear!!!

fikaryna said...

syukurlah dah banyak yg setel..dah dekat 2..jaga kesihatan n jg diri..

moga semuanya selamat..

kay kamal said...

may the day runs smoothly for u,dearie

ally said...

alhamdulillah..semoga segala urusan lancar..=)

my note said...

Alhamdulilah.. sume dh settle...., jgn tension.. (igtkan utk diri jugak.....). Semoga Allah permudahkan jalan.. amin