Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 1, 2010

update laju laju

 mak aih~
punya lama aku menyepi dari dunia blog
bukan ape,memang bz giler
dah tue plak no internet at all kat rumah...pc aku plak rosak dan aku sgt sedih sekali
sekarang tengah format,harap2 pc aku sembuh sperti sedia kala la
banyak lagi benda aku nak kena settlekan
kalo pc tue nazak lagi,habis lah aku

kemain laju aku taip ko~
sebab aku skrang live dr bilik akademik
bilik utk key in markah
tapi aku key in data
data blog aku la kan
haha

terkujat beruk aku sbb nya buka aje blog aku
tinggal lagi 6o hari lebih nak jadi raja sehari
wallaweiiiiii
perasaan yang berkecamuk
sungguh~

sebabnya kalo aku di sini
nan ado pk hal kawen
bz menyipakan lesson plan aku yang 2 minggu lom aku tulis
bz sesado
ntah ape yang dibizikan aku pun pelik
haha

aku ingat nak balik gak kedah lepas lecturer datang menyelia aku nanti
bila balik rumah dan dan tue penyakit kelam kabut datang
sebabnya ada tinggal sisa sisa benda kawen lom buat
perghhhh

aku dah buat check list
buleh dikatakan semua dah siap
tapi bila aku balik je rumah
dan dan tue jugak ada benda kekecik yang lom siap
owh mama,saya mahu kawen (secara tentiba)hahaha

aku tak nyempat nak drop komen kawan2 lenlain
t satu hari bile ada internet connection
jemu lah korang ngadap entry aku

gambar2 persiapan kawen yang berkepuk dlm enset aku
belom sempat nak ditransfer
memerlukan masa yang rumit + sengit dan tengik
owh tuhan...tunjukkanlah aku jalan

emosi menguasai diri
tentiba rasa macam.......
kenapa aku mau kawen pada usia 25 tahun??
uish~syaitan mula menyelinap di dalam roh aku
shuhhhh...pergi kau...

last
aku mau kawen

noktah...ngeeee






Mrs Fahmi To Be =>

3 comments:

asna cute said...

hahaha kelakar.. akak kata update laju2 asna pun semangat bce laju2 =p

my note said...

shalin... dont worry, be happy... sempat punya siap semua sekali....

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

uish cikgu shalin bizi btol..btol ckp asna..sebabkan tajuk entri ni update laju2 saya pun baca laju2 jugak..hahaha