Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 26, 2010

Mahu kurus

Tinggal lagi 70 hari untuk aku bergelar sang isteri kepada sang suami yang dichentai sepenuh hati
Uish~cepat betul masa berlalu

Cepat jugak lemak lemak aku terkumpul

Makin dekat nak kawen makin naik pulak badan aku yang besau ini

aduyaiiiii

sungguh stress

Nak tanya korang la kan,macam mana nie nak turunkan inci atau berat badan aku,sungguh takut kerna baju nikah akan siap 1 Mei nanti

Baju sanding plak udah ditempah~serius butik kali nie sangat BEST :)

Design pelamin dan bilik sangat UP TO DATE

Mak shuka noksss.hihi

Eh~melalut plak..aku rasa badan aku lebih sesuai ambil produk herbal life..serius memang dalam masa seminggu cepat ajer turun

Dulu aku gemok lagi dari sekarang tapi lepas amek herbal life serius turun berat badan aku

Ada gak aku try JM5 tapi aku tak pantang,so macam tak turun sangat la...

Ade lagi tak produk yang sesuai yang cepat turunkan berat aku nie ha yang akan menjadi RAJA kaporrr lagi 70 hari!haha

Mrs Fahmi To Be =>

6 comments:

*ayu the sun* said...

try la sd2..
senang..
tak pun SIY..
also senang

Miss Myzah said...

u blood type group apa? Nanti i suggest few kinds of food u perlu pantang

Mia-Ina said...

semoga kuat smgt shahlina utk jaga fiting ye....di hari berbhgia....mia dulu pun amik HL..ok gak, but dah 4 bln tinggal..ok je. yg ptg jaga pemakanan & senaman k....

illiani said...

salam,saya br pas try 1 product..sdII.lagik murah dari herba life.dalam masa 3 hr saya turun 2 kg.takkan berlapar.sebab susu sdII nih guna sebelum makan..bukan macam herbalife meal replacement.more lose inches rather than kgs!skang nih sy ngah wat promotion..sdII nih pemegang rekod dunia kurangkan berat 64kg dalam masa sebulan.kalu awak nak beli sdII sy akan bg harga special.contact 016-9215306.or surf my blog illianicollection.blogspot.com

illiani said...

saya br pas try sdII.lose 2 kg in 3 days.lagi murah dr herbalife.pemegang rekod dunia untuk penurunan berat badan paling banyak oleh sorang pompuan guna sdII iaitu sebanyak 64kg.ini bukan meal replacement.tapi meal supplement.minum sebelum makan.lose more inches rather than kg.no more flabby skin!!contact me 016-9215306.i giv u special price.sila la lawat blog saya kalu rajin.illianicollection.blogspot.com

NInA said...

kamu,,i pun b2b,,ive found something,,belek buku pengantin pernh tgk tak iklan perfect slim n ive try,,dalam kelam kelibut nk kawen dah ni,,,i pun try,,alhamdullillah menjad kurus,menjadi sihat,,
c my blog.http://ninaflifes.blogspot.com/2010/04/nk-kurustampal-sihat-kurus.html
do contct me to..0199582872