Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 12, 2010

penjajaan kad kawen

Pada hari ini aku akan membuat stau episod
mengenai kad kawen aku
aku buat dari sekapur sireh
servis ok
puas hati
brother yang incharge itu tenang dan tidak banyak songeh
shuka deal dengan dia

hasilnya....
ramai yang memuji
dah la murah
chantek plak tue
hihi
ini adalah prinsip cikgu shalin gunakan
biar murah tapi chantek
ukur baju di body sendiri

kad akan mula diedarkan bulan 5 nanti
insyallah
to others
again aku mohon anda drop alamat anda
di email aku
shalin1316@yahoo.com

sudilah kiranya korang datang
meingimarahkan lagi majlis aku
kalau yang tak dapat nak datang
cukup titipkan doa kebahagiaan aku
sungguh~
aku macam tak percaya
6 tahun aku menyulam cinta berusulamkan keikhlasan
akhirnya dirahmati oleh Allah
semoga panjang jodoh kami
hingga ke SYURGA Mu ya Allah


 kad yang siap sedia untuk dilipat.kerahan tenaga berlaku kepada housemate aku :p

kad yang bersiap sedia untuk dilipat enam

akhirnya,ia menjadi seperti ini.alhamdulillah
chantek atau tidak?
bagi aku sungguh chantek
tapi bagi orang len aku tak tau


Mrs Fahmi To Be =>

5 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

cantek sgt dear..cute je kartun tu...:)

nadeera said...

ikhlas tu lg penting kan tuk kita jemput kawan2 memeriahkan kenduri kita..cantik kad awak tu,jgn pikir aper org lain nak kata..janji kita puas hati kn.. idea kartun tu sgt cute la..suka sgt..

^^miszdeana^^ said...

santeklaa..,trend kad jemputan karikatur..

ally said...

comelnya kad awk..=) suke ngan kartun2 tu tp my parents x setuju...=(

mrs.edy said...

dear...chantik ok....kretip..