Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 12, 2010

Simply siti

 Baru baru nie
aku ngan HUD selaku soulmate
hehehe
gile ko soulmate
bestmate telah terjah di WATSON
saja shuka shuka nak terjah produk baru siti

huish~
HUD die hard fan tau
aku so so je la
tapi aku tabit spring kat siti
15 tahun dia bergelar anak seni
maintain je
she is a gifted woman created by Allah
serius dia adalah gifted

nak nak plak dia kuar ngan produk simply siti
perghhh
bagus
sungguh bagus
tabit spring sekali lagi

HUD beli foundation dia
harga mmg agak mahal
tapi aku rasa sangat ok
sungguh~
sebab produk tue tahan lama
ko beli rm 40 untuk foundation
berbulan bulan tahan



ada tester utk foundation tue
mmg berkualiti lah produknya
sebab kulit aku kan tinted 45%
hahaha
try la foundation di kulit
then bile pakai
jadi smooth je kulit aku
nampak bercahaya gtu
serius~
aku serius nie


HUD terus rembat sejibik foundation tue
kata HUD memang ok
huish~
teringin jugak aku nak beli eye liner
sebab eye liner aku dah nak habis
tapi uwangnya belom ada dong

akan ku fikirkan semula
eh~
siti akan datang sini 23 mei nanti
wahhh~
aku tanak lepaskan peluang keemasan
tak pernah aku tgk siti live
huish~
pasti HUD dan aku akan pergi

Jom lah korang pergi WATSON usha usha produk siti

hehe

2 comments:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Wahh..trasa nak try jgk la..

harzharun said...

i suke 1 je....."rahsiaku kini milikmu"...beh ah ayat tu..hihi