Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 21, 2010

Short Honeymoon

 Terlepas sudahhhh MATTA FAIR last week.so sedih tau ^-^

Aku memang tak sempat lah nak singgah ke PWTC nun sbb aku tengah kalut nak betulkan design kad kawen aku hari tue....

So hubby cadangkan nak pegi short trip honeymoon after the reception

Kiranya wedding aku kan hari SABTU then ahad pagi lepas pergi kenduri kawan aku terus kami kelam kabut menaiki BOT ke LANGKAWI

Cadangnya aku nak pegi honeymoon lepas settle kenduri di rumah hubby...ingat nak pegi GENTING atau PULAU PANGKOR tapi disebabkan LANGKAWI tue dekat jer ngan rumah aku,maka hubby pun nak pegi la jengok kejap burung helang yang dia bela tue di sana.hahahaha

Aku tengah dok survey harga HOTEL atau CHALET nie *_*

Hubby nak rate dalam RM 200..hish..kalau nak yang okeh mesti la kena book dari sekarang kan?

Untuk kereta sewa plak hubby cakap survey keta VIOS..huishhh..

Ikutkan hati aku tak nak lah nak pergi sbb kenduri rumah hubby on rabu..means hari selasa tue dah nak gerak ke kelantan...tapi memandangkan hubby teruja dan bersemangat waja nak pegi sangat,maka aku yang bakal isteri solehah nie ikut aja rentaknya..haha

Sedikit teruja sbb bukan aku yang keluarkan duit.miahahaha...aku ikut aja..yang membayarnya adalah bakal suami mithali aku.haha

Langkawi,kami berdua akan tiba tak lama lagi..wait for us!hehe

 Pakej Penginapan di Langkawi

Korang leh klik di atas tue sebagai maklumat tambahan kalo nak join aku berhoneymoon.hihi

Mrs Fahmi To Be =>

6 comments:

farhanna said...

warghh nk g honeymoon ye.. ermh.. saya br balik dr kg.. next tm sy balik.. sy bgtau

A W E E N N Y E said...

hye...this is my address:
ok insyaAllah awn akan g ur wedding

MAZUREEN BINTI NORDIN
KAR 10, Kuala Sungai,
Mukim Kubang Rotan,
06250,
Alor Star, Kedah

puterikurekure said...

yang, akak nak tanya ni...kenapa nak pergi honeymoon tergesa2?

it's better tunggu sampai 2-2 majlis selesai, baru best nak honeymoon or short trip. baru la rasa tenang. but, it's up to you both la kan.

just my 2 cents dik.
:)

asna cute said...

owh.. asna honeymoon di tunda 2 minggu lepas semua mjlis selesai heheh ;)

my note said...

Puterikurekure : sokong sgt2, sbb nanti x terkejar2... huhuhuhu, so leh pusing2 satu langkawi 2 puas... erm, sume dh start cite pasal honeymoon... sy honey pown x nampak lagi , moon lagi la.. tgh terkedek-kedek nk siapkan persiapan nk kawin....

idayusof said...

huhu i pon x sempat nak pg Matta Fair. x sempat juga nak book mane2 utk pg honeymoon. =( x sampai sebulan je lagi.