Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 21, 2010

Kedai Kad Kawen yang highly recommended

Kan entry aku yang dolo dolo aku ada buat kad untuk VVIP dan VIP sebanyak 100 keping kat ilovecards kan?

Memang BEST giler akak yang buat kad aku tue

Sporting dan sangat direkemen okay!

Untuk tetamu biasa plak aku tempah kad di Sekapur Sireh

Harganya sangat berbaloi giler giler

40 sen sahaja dan design aku yang punya!!!!hahaha

Aku start hunting kad kawen dari bulan 1 dan at last aku berpuas hati dengan kedai kad sekapur sireh nie

Aku kan jauh nun di Tg Malim time tue,then brother nie just email je the design dan aku akan betulkan via email

Then tak puas hati lagi sebab banyak error so aku pergi ke kedai dan bayar deposit dan akhirnya kad aku siap dengan selamat!

Aku sangat berpuas hati gengiler sbb brother tue ikut aja feel aku.hik hik hik..ye la..aku buat untuk dua belah pihak,kang kalo salah mampos aku..jenuh nak menjawab ngan tunang aku...nak nak plak peta ke rumah dia silap..hoho

Alhamdulillah...semua berjalan dengan sangat lancar tentang kad kawen aku nie...sekarang nie dalam proses nak melipat lipat dan aku kerahkan tenaga budak2 rumah aku la..hehehe

Aku plak banner plak aku guna konsep ala ala poster dan aku puas hati gila brother tue design cun gila bunting aku...sampaikan tunang aku syokkkk tak terkira.miahahaha...

So,B2B yang belom tempah kad,aku rekemen di SEKAPUR SIREH..kedai tue kecikkkk jer...depan LH creative...Jovian Mandagie pun buat paper bag dia kat situ..apa kata ayuhhh korang pergi ke situ...korang leh bajet ikut kemampuan korang la...

Bajet aku 40 sen je..hahahaha..

Banner harganya RM 50 dan aku sangat puas hati sebab dia guna gambar pre wedding aku dan ala ala poster..I HEART IT SO MUCH!

Brother tue siap pesan lagi kalau ada orang nak buat kad,rekemen kan kat situ...Disebabkan aku puas hati dengan servis kat situ....maka aku suruh korang usha usha dulu kat situ eh!
 
Mrs Fahmi To Be =>

4 comments:

ally said...

really heart ngan banner tuh..lovely n sweetie..=)

hana yoriee said...

hihi..saya pun bajet cipooot utk kad kawen..hehehe..nak allocate bajet kat tmpt lain..huaargghh..hopefully dpt vendor kad yg murah tp comelss..thanks for the info dear.. =)

~ thalhazlin ~ said...

WAH! HEART UR BUNTING SO MUCH!! ;P

my note said...

wow... hebat la idea shalin........ bagus2, lawa sgt2