Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 9, 2010

Jemputan

 Bismillahirahmanirahim....


Aku dengan rasa rendah diri ingin menjemput secara VIRTUAL tetapi dengan penuh IKHLAS hati supaya anda dapat mengimarahkan walimah aku nanti...

Semoga dengan kehadiran anda dapat memeriahkan suasana pada hari tersebut

Please drop your address to get the formal invitation

Insyallah..doakan majlis yang akan berlangsung diberkati dan dirahmati Allah

4 comments:

hanidiyu said...

boh cni ka? ehhehehehahhaha

~ thalhazlin ~ said...

shahlin, ingatkan majlis di kl. baru nak pergi sebab saya 22 mac dah pindah putrajaya. rupanya majlis di kedah & kelantan ek? maybe tak dapat hadir. apapun, kita doakan majlisnya nanti berjalan lancar dan meriah bangat ek. nanti post gambar bebanyak taw! ;p

my note said...

Shahlin, nk alamat email dari shahlin... majlis di kedah maybe x leh nk dtg , sbb sepupu nk kahwin, belah bakal husbnad shahlin boleh dtg kot..... sbb saya org pantai timo, kelantan.... ehhehehe

asna cute said...

mcm takut jer nk drop add kt comment nie.. klu anta kat email boley? nak email hehe =)

*walaupun tahu xdpt dtg, tp nak kad buat kenangan boley? hehe