Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 8, 2010

Bz woman

 Shiannnn aku kan...orang lain selalu je update blog tapi aku nan ado nyo...bz sesado.hehe

sekarang nie title aku dah bertukarrrr

eh eh..jangan silap...

bukan menjadi PUAN lagik...menjadi BZ woman aje..hik hik

aku baca blog cikgu yong nana,umangkaihhhh..semangat sungguh cikgu tue berpraktikum.haha...aku plak bagaimana?aku pun semangat gengile..hahaha

sebab sekolah tue besh sangat2 ok...pelajar hormat cikgu dan bagus lah akhlaknya..nama lagi sekolah agama kan?

yang aku rasa tersentuh hati pabila bila diorg jumpak semua cikgu,diorg akan bagi salam..perghhh

menyayat hati betul.hahaha..bukan la..aku terkenang zaman aku sekolah dulu la...sejibik macam tue..dengan tudung labuh separa pinggang,dengan spek aku yang tebal dan bulat seakan akan bola dan hitam mengelip...sila percaya sebab cerita nie betul..serius!

nanti aku scan gambar dan tunjukkan ke korang eh..sumpah korang takkan percaya!

aku masih ingat housemate aku yang lepas siap cakap berbeza gile aku dulu time sekolah dan sekarang...

hishhhh korang nie,jangan ingat aku perasan plak...sememangnya TIDAK!!!!!hahaha..sikit pun tidak tapi percayalah yang satu produk nie telah mengubah warna kulit aku..cewahhh..hahaha

huishhhh..melalut plak :)

sekarang nie aku kemain bz mengalahkan bisneswoman

sebab aku balik sekolah dah petang,balik2 aje dah penat,rest kejap,check facebook dan tuppp off laptop...nak pulak PC aku meroyan gila tak leh on..apa jadahnya aku pun tak tau..serangan virus dari melaka mungkin =p

maka dengan menggunakan broadband orang dan laptop orang aku sempat la kejap tinggalkan jejak di blog aku nie..kang korang ingat aku dah selamat dikapankan plak..langsung takde berita terkini hiburan sensasi kan.hahaha

HAL KAWEN pulak bagaimana cikgu??

heh~aku malas benau mau pikiau...sebab setakat nie udah settle

tinggal sasi baki sikit2 aje lagi...

balik nie just nak uruskan hal borang dan ada la dua tiga empat enam benda nak diuruskan...

haish!sekarang aku jauhhhh giler nak balik ke kampung halaman..memang kena pantau dari jauh jer...tapi alhamdulillah parents aku sentiasa sokong dari belakang...mereka adalah tonggak nadi kebanggan aku..cewaaahhh...

aku belom sempat nak blog hoping sebabnya ko tau la kan..dah namanya bz woman mana ada masa nak melaghokan diri macam dolo dolo di tg malim nun....hahaha

tue belom masuk bab weekend...weekend aku mengajar di pusat tusyen plak tau...aku dah niat nak cari duit poket untuk kawen..fuhhh..memang penat nak handle budak2 tapi aku ada stau kekuatan yang nyata iaitu suara yang lantang lagi tegas...maka aku nie dah macam mak harimau kalau cakap di dalam kelas....maka dengan itu budak2 takut ngan aku..tapi aku nie baek hati..tak sanggup nak pukul2 anak murid aku...bila aku tengok muka diorg rasa semangat nak curah ilmu..

aku nie idaklah pandai bebenau...tapi dengan apa yang aku ada aku akan tolong diorg...insyallah

doa doa kan lah aku eh...

dah..aku mahu ketiduran....esok kena jaga exam sebab form 3 ada exam serentak..hishhh..macam masih tak percaya yang aku sekarang dah gapai cita cita..THANK YOU ALLAH :)

 Till then ya~

Mrs Fahmi To Be =>

2 comments:

*ayu the sun* said...

eh! awak nak alamat akak kan?
yang.. email akak kat siti.amiha.ayu@gmail.com
kang akak reply situ..

d manakah gerangannya kenduri tu? kedah ek?

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

Elin Roshazlin said...

eh, produk ape awak pakai eh? saye pun hitam mengerlip jgk. try tp byk xjd. share boleh?=)