Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 17, 2014

bercuti ke Bukit Tinggi, Pahang

 bismilahirahmanirahim

entri kali ni adalah tahun lepas masa raya puasa
hahaha
ni baru tengok balik dalam kamera
rupanya banyak jugak aku bercuti
haha

selalunya setiap tahun memang masa raya aku akan plan sehari atau dua hari untuk bercuti ke mana mana
tahun lepas plan nak ke bukit tinggi
so malam tu terus kol
ada bilik kosong dengan harga RM 200 semalaman dengan rate government
bilik selesa ya hamat
fyi,aku ni tak pernah menginao hotel yang lebih dari RM 100
sebab tu kalau hotel yang RM 200 aku bukan main syiok
laki aku kan penjimat orangnya
so aku pun turut rasa tempias untuk berjimat cermat
auwwww
ahahah

 tu bilik kami,yang tengah terbuka tingkap tu.gila strategik dan cantik
 breakfast pun ada macam macam makanan.buat aku yang jakun sebab sekali sekala p tidoq hotel mahai ni memang tamak makan semua makanan.hahah
 berjalan jalan melihat alam.cuaca dingin aja
 bagi anak aku tengok angsa yang jinak.
 ni dekat taman arnab ngan taman rusa kot.aku pun dah tak ingat.hahahah
 masa ni anak aku baru dua tahun lebih kot.ntah dah lupa.hahaha.tapi dia punya melasak perghhh boleh jadi sado aku.

lepas check in terus lah balik ke melaka
itulah saja percutian singkat dan tamat
haha

Isteri Incik Fahmi =p

1 comment:

Lynn Hamzah said...

x pernah jemu pergi bukit tinggi...kat sana best...