Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 11, 2012

harga herbalife

wah,sejak aku kurus nie kan ramai peminat tau
bukan peminat nak mengorat aku lah
tapi peminat nak try produk herbalife
serius aku tak tipu okay
kalau aku sesaja nak tipu
buang masa aku aje
nak menulis menaip
nak karang ayat
ini ikhlas dari hati aku yang sudah mengecil gara gara herbalife nie tau
hehehe

satu aku nak pesan
bila mula makan herbalife
silalah diet sekejap
tahan nafsu sekejap
untuk serasikan badan anda dengan herbalife set ni
once dah serasi
dah okay
dah boleh makan macam macam
tapi kenalah shake F1 dulu
baru boleh makan macam macam

aku dah try macam macam produk sebelum nie
dalam pantang aku cuba makan nona roguy
tapi anak aku cirit
so terbengkalai pil tue bersidai sendirian dalam lemari
aku tau nona roguy memang produk yang bagus
itu sebab aku beli
tapi dah badan aku tak serasi
maka sebab itu aku tak makan

then bila aku start shake herbalife
susu mencanak canak naik siap terpercik percik kata kau
haha
plus aku makan spirulina elken
memang murah
tapi idaklah sekali pam dalam berbelas belas aun
sekali perah 5 oz je
paling banyak 7 oz
just nak berkongsi sama korang aje lah

harga untuk full set nanti aku confirmkan lain yer
sebab aku pun baruuu nak belajar nak berniaga
sebab sebelum nie aku memang beli dari orang aje
dah alang alang produk nie bagus untuk aku
wai not aku terus jualkan untuk korang aje kan?

ayuh bershake herbalife!
hehe
:p


Isteri Incik Fahmi =p

No comments: