Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 30, 2011

ku kongsikan kegemukan aku di sini

 ya ampun
tak sanggup nka tengok dua tiga kali
gambar gambar daku
tapi
sebagai kenangan
mana tau kan pas nie kurus secara menggila
so bila tengok balik gambar gambar nie
rasa mcm keajaiban berlaku kan
haha
ni bulan enam tempohari
sekarang dah dekat bulan 8
buleh ko bayangkan sekarang aku sudah besar macam mana?
owh
osah bayangkan
kang sekor sekor terkena serangan stroke
hahahahaah

time nie kenduri companion aku di terengganu
kami berempat adalah sohabat baik di UIA dulu
memang semua kawen
semua wajib pergi

bila aku sampai
kaw kaw punya kena kutuk dengan mereka mereka yang tidak berhati perut ini
antara ayat mereka yang menyayat hati

"besaqnya hang!"
"gemoknya hang!"
"awat hang selekeh sangat?"

makan dalam beb
makan dalam
hahahaha

lepas aja makan kenduri
kami pun pulang lah ke rumah tumpangan kejap
nak solat
mandi dsb

dan kejadian yang menarik telah berlaku
aku telah patahkan katil di rumah tumpangan itu
aku baru nak duduk
sekali
"krok,katil patah"

mereka mereka yang keji ini bukan kesiankan aku
malah ketawa terbahak bahak
sehingga mengeluarkan air mata
part yang tak tahan
dengan laki aku skali gelak tak hengat dunia
bininya duduk sampai patah katil
coiii punya manusia manusia ini
hahahaha

sebab itu aku cakap
aku adalah mak gajah
dah nasib badan
nak buat camna
hahahahaha

ko tunggu companion aku
bulan 11 aku gegarkan donia dengan kekurusan aku okay!
wakakaka

Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

dinashuz said...

hi shalin... oh u pun uia grad jugak? batch bila ya? dina grad 2007 =) hehe... alaa ape pulak cikgu cabuk... cikgu kerjaya mulia tau... dina ni kalau penyabar nak jugak jadi cikgu ke, lecturer ke hehehe =) nways, nanti kita sama2 update blog eh pasal giving birth! x sabar!!!

Waniey said...

hahahaaa..aku tompang gelak weh..awat hg nmpk sgt tak terurus weh..cer tacap sket muka tu..hehee