Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 3, 2011

tambahan tights baby dan rompers

 hari tue aku ada beli 3 helai rompers
then dok fikir
tak cantik pulak kalau dipakaikan rompers tapi takde legging
cam tak menarik
kebetulan kawan aku ada jual online tights yang tomei tomei
maka terrrrrembat 2 pasang
satu kaler hijau
satu kaler campur campur

oh ya
bonda sangat obses dengan kaler hijau yer untuk baby tecit nie
hahaha
boleh dikatakan semua warna adalah HIJAU
pencinta HIJAU
haha

playpen hijau
playgym hijau
baju buleh dikatakan semua hijau
blanket hijau
mitten,stokin dan booties hijau
ish
sungguh daku obses
haha

ohhhh
susu HI GOAT pun ada kaler HIJAU uols
:p

khas buat baby tercinta yang diberi nama EZ.nama penuh?rite after deliver nanti yer.haha
orang cakap kalau nak elak anak kene kuning sila minum susu kambeng.aku dah try semalam.ok aje.ingatkan panas ke ape ke.tapi alhamdulillah.ok aje.
so aku akan minum susu nie 3 kali seminggu
air kelapa 4 kali seminggu
insyallah
mudah mudahan baby suka susu kambing dan ayer kepala
:p
 
Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

syuhaila binti mustafa said...

sama dgn DQ legging tu.. :P

Ruzanna said...

Hi...

zana here..boleh tak nak tahu Link to that online page yg u bought that legging...cantik la...

thnks..:)