Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 21, 2011

estimate budget

aku masih trauma dan fobia dengan GH
waaaaa
sungguh aku fobia
dengan umat packed
dengan prosuder yang memeningkan
dan.....

aku dan suami dah decided mmg nak ke private aja
insyallah
harapppp sangat tak ada masalah time nak bersalin nanti
aku dah survey dan semua masih dalam bajet kawalan
means mampu untuk ditanggung
insyallah

so kalau di Melaka
aku mmg pilih Mahkota Medical Centre
insyallah
kalau terberanak sebelum due lah kan
kalau betul betul ikut due
insyallah aku mmg pilih Kedah Medical Centre
biar mahal tapi kau puas hati

pendapat aku lah kan
dah satu hal kau sakit nak beranak
tapi dilayan macam anjing
bertambah tambah lah kau nak marah kan
mentang mentang free

kalau private
kau dah sakit
tapi kau tengok nurse doktor semua senyum
tak ker kau rasa sakit tue hilang sikit
pendapat aku ajer ok
bukan aku nak promote suruh pergi private
no!no!

nak beranak nie sekali je
pastue tiga pat tahun plak baru nak beranak pulak
so terpulang lah kan kat aku
duit aku..
hak aku...
begitu....

apa pendapat anda?
sekian

Isteri Incik Fahmi =p

3 comments:

syuhaila binti mustafa said...

sokong2!!!! private lg selesa... mak aku pon suh p private gk...

~raihana humaira~ said...

prvt!!!OMg xdpt bygkan klu dekat gomen..amatlah teruk...tingat cite kazen2 bersalin..de yg jahitan terbuka n jahit balik..de yg nurse2 kasar..pas2 main seluk je...tambah2 hospital sbrg jaya...mmg teruk..xde komen yg baik pun tentang hospital sbrg jaya...huhuhuhu

my note said...

shahlin...

wani nk tanya, klu nk bersalin kat private... normal dlm berapa ribu ye.. klu ceaser berapa plak ye..., bila shahlin pasal ketakutan bersalin di hopital gomen... naik seram wani..