Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 3, 2010

wishlist untuk tahun nie

tangan kanan dan kini nie tengah menggelupur nak tekan mesin ATM 20/12 nie jam 8 pagi
hahahaha
gaji daku yang pertama nie
jangan jelez
hahaha
gelak jin ajaib

daku berharap sangat la kan
wishlist daku yang bakal disenari hitam nie
akan menjadik kenyataan

pertama
kulit daku makin kusam
ini gara gara gaji lom dapat
nafkah yang dapat tak cukup nak tampung beli skin care yang mahai
haha
kulit muka aku langsung tak sesuai cap safi mahupun alaisyah
padahal produk buatan malaysia hebat juga
tapi kulit aku demand
yang mahai mahai ja sesuai
betoi weih
sumpah daku tak tipu
so...gaji ini dah tak tertahan nak beli produk ini

ko tau tak sangat berbaloi kalo beli sekaligus
harga aku dah survey
di parkson is more cheaper than sogo
parkson harga RM 300 dan produk nie tahan sehingga 1 tahun
cuba ko bahagi RM 300 bahagi 12
sebulan baru berape aje ko spend untuk muka kan?
pastinya berbaloi baloiiiii
asai pergi supermarket for sure aku akan heret mamat tue ke clinique punya side
mamat tue dah tau aku mmg sukakan produk tersebut
tetapi sayangnya mamat tue belom kerja
kalau mamat tue dah kerja
konpom aku dah pau dia
hahaha

oh ya
sebelum nie aku guna produk Alissa
sangat sesuai tapi susah nak dapat
kat KL ngan Terengganu aja ada
di Melaka so far aku belom jumpak

kedua
mahu ke IKEA
ko nak tau tak kisah aku bersama laki aku berkenaan dengan IKEA nie
kami dendua nie kan orang kampung wal jakun
sepanjang aku stadi di UIA nun
tak pernah pun aku singgah di IKEA
nak dijadikan cerita
time konvo di UPSI tempohari
aku menggedik ajak laki aku singgah IKEA
pada mulanya kami nie ketaq jugak nak masuk ke dalam IKEA
dok terbayang bayang semua barang mahal mahal gile
hanya orang kaya saja mampu beli

sekali tekaan kami adalah meleset sama sekali
utk first floor di atas bahagian living room
mmg kami tak mampu la kan nak beli
tapi bila terjah bahagian ground floor
semua barang adalah sangat murah
rasa nak meloncat sampai siling IKEA ko tau
hahaha
laki aku pun sama teruja

apa lagi
seperti orang disorongkan bantal
laki aku cakap
beli lah nak beli apa yang tak cukup untuk rumah kita
oh yezaaaa
laki aku sangat memahami naluri kewanitaan yang ada pada isterinya
maka
berlaku beberapa rembatan keperluan yang sangat hebat di IKEA
sorgaaaa ko tau

sebab tue odw balik ke Melaka nanti
kami dah plan nak tidor di KL sehari
untuk melepaskan gian bersoping di IKEA
kendian ke Nilai 3
hish~
tidak sabar lah
=p

cukup 2 wishlist yang hebat~
kang aku senarai semua
nampak over plak kan
hahaha

Isteri Incik Fahmi =p

3 comments:

MY HEART said...

pegi nilai 3 janganlah lupa ajak sayeee.. hihihih saya duduk kat sepang dekat dah dengan nilai 3 ^_^

gurau jer. salam kenal. jalan2 dan singgah sini.

harzharun said...

wesss..clinique hanya rm300 sj???....tu set lengkap ke?...bestnya!

^^mrs.deana^^ said...

perghh..gji 3 bln trtunggak 2!!!hehehhe..sonokla..~~ermm,blela aku dpt m'rasakn smua 2...lmbtnye...