Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 14, 2010

benih cinta

 pagi tadi tepat 6.44 pagi aku terbangun
teringat nak test UPT
dan....
hasilnya....

 negetif weiii
hahaha
aku close up pun nampak satu line aja
yang felik
period aku lom datang
aiyak~


 kesimpulannya : benih chinta belom terhasil.

Isteri Incik Fahmi =p

8 comments:

chempaka said...

kena berusaha dgn lebih gigih ok!! insyaalah...satu hari nanti benih cinta itu akan subur... cuba tunggu lagi utk 3-4 hari...mana la tauuuuu

nadeera said...

mungkin belum nampak..saya buat lepas dua minggu pun samar2 jer..takper2..kalau belum ader,usaha lagi..mcm saya dulu :-)

Puan D0T said...

jangan stress.. isnyallah.. ade rezeki x lama lagi tu..
amin =)

Nini The Cokelat Celup said...

xpe..tggu lagi..selalunya 2 minggu.. insyaAllah..

intan izani said...

baru nak ucap tahniah
chaiyok2!

YuNyLoveSYou said...

Byk berusaha... jgn stress2.. kita pon tgh mencuba jugak~ rezeki takde lagi...

makndak said...

salam.saya hari bulan 9, delay 2 minggu, tapi -ve, but next month, delay 3hari, check +ve.

selamat brusaha:)

rDnA said...

klu tak period gak try bt lg nnt..kdg2 tak nmpk sgt lg.