Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 1, 2010

berbizi,membizi,terbizi dan bizi bodi

aku sekarang cikgu BM okay
bila jadik cikgu BM
harus mantap tatabahasa
kekdahnya
sama seperti tajuk aku di atas
semua guna imbuhan uols
haha

rindu sungguh mahu berceloteh
tapi....
bila dah setat kerojer
harus dipendamkan hasrat itu
al maklumlah
ai nie cikgu baru
bila baru
kerojer banyak
sampai fenat tercungap cungap
sampaikan memasak pun tidak sehebat dulu lagik
breakfast untuk laki pun light light aje

4 hari aku mengajar
aku dah hampir terkena sawan babi hutan
hahaha
ko tau sebab ape?
sekolah nie sekolah kampung
bila sekolah kampung
ko tau budak budak macam mane?
tak geti baca
dan tidak tahu menulis ayat yang sempurna
very the kasihan

aku dah guna high notes mengajar
sampai nak terkeluar anak tekak aku yang chomel ini
habis kudrat aku sampaikan ilmu
harap harap ada peningkatan dalam diri derang
cabaran oh ko tau
tapi aku suka cabaran
masle aku yang berketul ketul akan cair hilang begitu sahaja lepas nie
kena naik turun tangga 5 tingkat hari hari uols

itu sebab di FB aku cakap
tak lama lagi aku akan kurus
hahaha

petang nie aku akan pulang ke kelantan
mau amek kereta lagi satu
so senang laki aku nak ke kelas
bila ada dua kereta
nanti ada masa aku datang lagi ke sini eh
haha

1 comment:

cinta_north2south said...

hohoho aku almost jadik cikgu dulu. sib baik bapak aku tak berjaya paksa aku mencikgu..kalau tak aku pun bakal ada blog dgn n3 darah tinggi ari2...hehehe..

selamat jadik cikgu yang disenangi ya!