Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 16, 2010

shushu lemak manis,santan kepala muda.hahaha

rumah sewa kami dua tingkat
bila dah dua tingkat
haruslah naik tangga
bila naik tangga
aku perasan yang tulang aku
terbunyi sesuatu yang kurang enak
nak kata alignment tulang lari
hishhh
mengarut sangat
nak kata tulang bakal expired
huishhh
aku still muda belia okay
nak kata ostereoperosis
ahlamak~
giler ke hape

tapi bunyi tulang aku laen macam sket
kriuk
kriuk
kriuk
gitu lah kekdahnya

bila dah perasan cenggitu
haruslah aku ngadu pada sang suami
hehehe
so he suggest to drink milk
aku rasa kalsium dalam badan kurang
sebab tue laen macam ajer bunyi tulang aku
tulang yang dimaksudkan ialah tulang kaki okay
bukan spinal cord
kalau spinal cord
dah lama laki aku menduda
hahaha

pergi aje soping hari tue
aku beli shushu
dah bertahun lamanya aku tak makan shushu
memang lost terus shusu dalam kehidupan kamusku
eceh~
dah tulang menggila berkeriuk kan
haruslah aku takut
aku beli cap dutch lady
dah aku pun lady yang vogue kan
mestilah shusu pun bersangkut paut dengan lady yang vogue
hahahaha

setelah 2 minggu aku minum
eh tapi kan..
sebelum nak minum susu
aku fuh kanan
fuh kiri dolo
sebab dah lama tak minum
rasa dia tidak terbaek
seperti minum milo

tapi sekarang dah dua minggu aku minum
dah kurang berbunyi tulang aku
lega ko tau
korang ada minum susu?
bek korang minum
bagus ko tau untuk tulang
kang tulang mereput
baru ko tau langit nie rendah ke idak
hahaha

 Isteri Incik Fahmi =p

7 comments:

my note said...

wani x suka minum susu.. tapi terpaksa minum ....

chempaka said...

minum susu duchlady perasa coklat!! shedappppppp......

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Shalin,apa kata kamu minum anmum..dgr kata susu tu bgs untuk persediaan pregnant. Hmmm..kalaula anmum tu ada perisa coklat kan best. Kalau campur dgn milo aci tak? Tekak ni macam dah lemau nak minum susu putih.huhu

asna cute said...

hehehe bagus jaga tulg masa muda nie. nti dah tua insyallah xbongkok kan kak! hehe =))

ShalinzZ85 said...

wani : tue la..terpaksa minum kan?heheh

kak chempaka:tue la..tapi shalin guna susu tepung yang putih kaler sahaja.hehe

wan:ye ke kena setat minum dah?huishh..ada la perisa coklat.kalau tak salah la

asna:tue la..takut bongkok time muda,harus lah sedih

ryn said...

lama gak tinggalkan arena pesusuan nih. start minum masa peknen dulu. anmum coklat...
punyala payah nak meneguk, smpaikan takkan minum kalau asben tak bancuh, dah tu siap antar smpai ke katil baru nak minum

^^mrs.deana^^ said...

ish..ish..tkut jgk ek..kte ni muda..(prasanla muda sket..) tp mmg kna mnum susu tmbah kalsium..,blm umr 40 dh kriuk sna-sni..errrgghh...