Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 2, 2010

PEMENANG CONTEST AKU ADALAH......

INI ADALAH STICKY MODE.PLS SCROLL DOWN FOR THE NEXT ENTRY

Undian berdasarkan random ok
ini step bagaimana aku memilih pemenang
kalau nak tunggu laki aku free
kelaut lah korang
dia bizi semedang sekarang
penuh dengan test
so aku wakilkan dia mencabut undi
ok what kan?
haha

dalam kertas tersebut ada nama korang.so aku kocak kocak dan aku pilih TIGA sahaja.

 ini antara TIGA orang yang bertuah yang telah aku pilih
tapi aku belom tau sapa...
mari kita saksikan satu per satu nama nama PEMENANG
http://yongnana1881.blogspot.com/2010/08/tonyoh-tonyoh-contest-bersama-puan.html

    http://manzryn.blogspot.com/2010/08/tonyoh2-contest-bersama-pnshalin.html

dan yang terakhir....

http://beautifullyimperfectofme.blogspot.com/search?updated-max=2010-08-08T05%3A30%3A00-07%3A00&max-results=7

 yang tidak berjaya,jangan kamu kuciwaaaa...
mungkin tiada rejeki
cuba lagi eh
TAHNIAH kepada yang menang
hadiah anda akan sampai
insyallah


http://ctnuar.blogspot.com/p/resepi-untuk-contest-pn-shalin-hehe.html


http://manzryn.blogspot.com/2010/08/tonyoh2-contest-bersama-pnshalin.html

http://pnstoberi.blogspot.com/2010/08/pasal-contest-1.html


http://zamdarfilla.blogspot.com/2010/08/jom-join-ga-buat-resepi-ni-plak-okai.html


http://renda-perancis.blogspot.com/2010/08/contest-bersama-puan-shalin.html


http://yongnana1881.blogspot.com/2010/08/tonyoh-tonyoh-contest-bersama-puan.html


http://dalamhati-adataman.blogspot.com/2010/08/jom-masak2.html


http://beautifullyimperfectofme.blogspot.com/search?updated-max=2010-08-08T05%3A30%3A00-07%3A00&max-results=7
 
terima kasih yang tidak terhingga kepada anda yang sapot kontes nie
ada rejeki aku buat lagi eh

 Isteri Incik Fahmi =p

5 comments:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Wah..pakai style cabutan bertuah ek?

Ingatkan kamu nak try semua resepi yg ada then judge..hehe.

Tp cabutan bertuah pun best jugak...lg berdegup jantung dibuatnya.haha.

miss ain said...

salam..sayer pon join contest nih dr dulu
tapi luper nk letak batch..ni pown br letak
heee
http://beautifullyimperfectofme.blogspot.com/2010/07/resepi-mau-masuk-bertandinghaha.html

ryn said...

yong...
berdegup tak per, jgn ikut tercabut dah...
huhh.. saspen, saspen

Yanie said...

Hehe.. nasib tak tau memasak.Kalau tak dah lama join contest Puan Shalin. Anyway, saya nak email puan, nak di invite ke blog saya... :)

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Shalinnnnn!!! I menang ke Shalin?? *wahhh terus ber i you kau*.haha.

Oh ta sangka sungguh..nak alamat ek? Saya send kat inbox facebook okey?

Tenkiu Cikgu Shalin and hubby!!

muah muah muah!


*amik kau =)*