Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 18, 2010

kontest hepi momen solution

  1. Menjadi Follower Blog Ayuni84.blogspot.com
  2. Membuat satu Entry yang sesimple mungkin letak Gambar Happy Moment anda bersama yang tersayang atau sesiapa sahaja yang penting ada muka anda dan juga Banner Contest  pun cukup
  3. Tagkan dua orang kawan anda.
  4.  Letakkan link contest anda dibahagian komen Entry ini sahaja..dishoutbox tidak diambil kira..
teruja mak noksss mau masuk kontes
aku anjur kontes
aku plak masuk kontes orang kan
hepi ceria gitu
haha

maka aku pertaruhkan gambar ini.........
satu perkara menarik mengenai gambar ini adalah fes time di interview oleh pihak tibi sembilan dan astro awani.
ko hengat senang nak masuk tibi kalau ko bukan artis atau sembarangan orang?
haha
tapi aku dan suami merasakan satu momen indah yang kami kecapi bersama dengan bersharing dengan seantero malaysia mengenai perkahwinan kami ala ala princess cinderella di atas kayangan.hak hak (ok..aku tipu)
tak lah...kira sebagai momen palingggg indah sekali sebab dapat masuk dalam tibi (berita tibi sembilan dan berita astro awani) even dalam beberapa minit sahaja.

 kawan yang aku nak tag

= yong nana yang sama tarikh kawen ngan aku
=wani (my note) yang baru sahaja kawen

Photobucket

Isteri Incik Fahmi =p

1 comment:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Wahh wee...kamu tagged saya??

Nampak nau ini orang suka masuk contest. Haha

Hokey bebeh...i folo uuuuuu....