Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 9, 2010

aku layak jadi seorang promoter

kawan kawan aku pakat nak kawen raya nie
ada yang hujung tahun
ada yang awal tahun depan
bila aku dengar perkhabaran gumbira tersebut
rasa syok
sebab kita dah melalui kehidupan atau fasa tersebut
indahhhh kan?

ramai juga silent readers aku yang terdiri dari kawan kawan sendiri
tapi depa nie memang
bukan nak bgtau aku pun
=p

bila depa tanya aku ambil pakej di mana
of kos aku akan promote IXORA
tak habis habis aku dengan IXORA bridal
haha
bukan apa uolss
servis ko jangan risau
memang tip top
servis cepat
dan ape yang ko impikan
mesti direalisasikan oleh diorang

sungguhpun ramai lelaki di sana
lelaki yang diberi term "effimenacy"
ko cari maksud
aku malas nak bagtau
aku tau term nie pun
semenjak aku belajar methods of da'wah di UIA dulu
haha
diorang sangat teliti
buktinya baju aku
serius aku tak langsung terjangka
baju aku memang superb kelasss

sebabnya dulu aku pernah ditipu
oleh satu butik
so..aku sangat berhati hati
RM 500 deposit melayang begitu sahaja
sampai hari nie aku sangat terkilan
langsung tak boleh negotiate
apatah lagi mengambil semula deposit
nak tukar dengan barang lain pun tak boleh
tak per la..
semoga Allah menghitung perbuatan hamba Nya

aku malas nak menceceh banyak
kang kena saman plak
=p

so bila aku consult dengan kak ayu
dia cakap deposit selalunya seratus sahaja
kalau nak batalkan tempahan
just gantikan dengan barang barang lain
tengok
betapa ikhlasnya kak ayu dalam bidang nie
semoga Allah limpahkan rezeki buatnya
amin

yang aku syoknya
kawan aku sorang nie
nak kawen raya ke 7
so aku mmg paksa
hahaha
tak lah aku tipu
dia memang niat nak amek ngan IXORA nie juga
since aku ngan sorang lagi kawan aku
yang ambil dengan IXORA

maka...
bila dia consult dengan kak ayu
dan bagitau yang dia kawan aku
automatik kak ayu still kenal
very vangga
haha
kak ayu siap tunjuk lagi
dress yang aku pakai time sanding dulu
wah~
vangga mak nokss

so..B2B yang masih tercari cari butik idaman kalbu
usah ragu ragu
aku memang highly recommend kat korang
amek di situ
harga mahal tak apa
tapi semua yang ko nak dapat
insyallah

semoga kita sama sama bantu butik melayu
eceh
layak kan aku jadi promoter terhebat?
hahaha
over di situ


Isteri Incik Fahmi =p

2 comments:

ryn said...

butik ixora neh dekat jer ngan umah.. tp yg cawangan bdr darulaman la.. leh survey2 utk majlis abang long nanti

Mia-Ina said...

servis baik...segalanya akan jd ok..janji kena dgn apa yg diminta & fast