Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 27, 2010

umpama mimpi dalam mimpi

sabtu lepas kami berdua telah pergi lagi menonton wayang
dialog bermula begini
petang dalam pukul 5

"abang,jom kita pergi kayuh kayuh motobot di tasik ayer keroh nak tak?"
sang suami menjawab
"banyaknya pitih (duit)"
sang isteri terdiam tertunduk seribu sebab keciwa

dekat dekat nak maghrib pulak
sambil tengok tengok newspaper
"abang,macam best jer citer INCEPTION nie"
sang suami berkata
"erm..a'aah la..jom pigi tengok nak?"
dan dan sang suami meloncat check movie pukul berapa
coiii

tadi petang aku ajak beriadah di tasik
cakap tak ada duit la
berjimat la
sekali movie
meloncat terus pak cik tue
coiii

maka..check punya check movie pukul 9.30
dia punya bersiap
pantas mengalahkan kilat
bawak kereta macam ala ala drift
sebab jam dah pukul 8 lebih
ko tau la Melaka kalau weekend konpom jem

bila sampai
"inception 2 tiket"
"maaf abang,sit tinggal yang depan aje"
ko giler nak CNN (cangak and nganga) depan skrin
hazab aku tanak

sekali citer pukul 12.30
tunggu lah macam menunggu bulan yang tidak akan jatuh jatuh
cait~

malam tue ada konsert
ada Zarina AF,Erry Putra,Azza Elite ngan Farahwahida
best jugak
memula nak pergi makan
sekali laki aku syiokk pulak melayan konsert ape ntah
tak silap aku sempena hari pengguna kot
;)

bila dah pukul 11
singgah makan di old town
dan...aku hentam nasi lemak ohkey!
haha

bila movie dah start
aku terlentok dan terus tido selama 30 minit
sebab ape korang tau?
citer inception sungguh PENING dan KONPIUS
aku langsung tak paham

laki aku pulak macam biasa la
"bestnya citer nie"
aku pun tak paham macam mana dia buleh kata best
very the feliks

citer tue umpama mimpi dalam mimpi
ada 4 mimpi dalam citer tue
dats why aku langsung tak paham
hahaha


Isteri Incik Fahmi =p

3 comments:

*ayu the sun* said...

ha.. kawan2 akak pun kata x best..
so, mmg akak x tgk la nampaknya,....
huhuhu

Mia-Ina said...

dr mata lelaki,pendapat nya berbeza kot

fikaryna said...

kadang2..husband kita mmg pelik..nanti dah lama kawen..lagi banyak yg pelik akan reveal..hehe..