Anda Sahabat Saya Yang Terhebat

Perkahwinan kami

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 6, 2010

kad ohhh kad

eh ramai pulak lah yang tanya bila aku nak pos kad
ngeee
sesungguhnya setem semua alamat mak nenek semua dah siap
tapi aku belom ada kesempatan nak menempek setem
serius bizi sesado

minggu nie tentiba lecturer nak datang observe
perghh
biawak gelabah aku
sekali ghupanya dia akan observe kawan aku dulu
haha
aku kena observe next week
giler ko
banyak lagi RPH yang aku belom siapkan

di rumah plak
macam dah macam kapal perahu pecah
tak dan nyempat nak basuh baju
apatah lagi mengemas rumah
serius penat

camno lah kalo kawen nanti
ado anak pulak
perghhh
sesungguhnya tukan gaji tidak diperlukan
aku lah tukang gaji itu
oh hubby,tolong lah ringan tulang membantu saya
tentiba...upsss

tadi dalam kelas
anak murid aku pun tanya
kad bila nak bagi
kad tue dah boleh buat pekasam dah pun
tapi pengantin (ehem ehem) haha
sungguh bizi
ko tau tak yang aku tak nyempat lagi nak p SPA Q mahupun SPA S

weekend nie plak ngajar tusyen
kang kalo aku tak ngajar
mana nak cekau duit
at least p ngajar dapat gak RM 20 per jam

ishhh
sungguh penat la minggu ini
serius ko~

aku mmg tak sempat nak bloghoping
sebabnya kan...
masa dah berubah
kalau aku bloghoping pun
aku jarang tinggalkan komen
shiannn korang
ishhh
tapi aku tau
ramai aja silent readers kat sini
macam aku tak dapat trace
nuffnang kan ado
ngeee

Mrs Fahmi To Be =>

2 comments:

fikaryna said...

bz nak jd pengantin biasa..hehe..tp kesihatan mau jaga..

*ayu the sun* said...

hehehehehe....
kesian dia.. kelam kelibut ek?